Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή Λάρισας ο προφυλακισμένος προϊστάμενος επιθεώρησης του ΟΣΕ – Βρέθηκαν νέα στοιχεία

Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή Λάρισας ο προφυλακισμένος προϊστάμενος επιθεώρησης του ΟΣΕ – Βρέθηκαν νέα στοιχεία

Ο προϊστάμενος επιθεώρησης του ΟΣΕ, που έχει ήδη προφυλακιστεί για την τραγωδία στα Τέμπη, βρέθηκε σήμερα (19.7.2023) ενώπιον του εφέτη ανακριτή.

Ο επιθεωρητης του ΟΣΕ πέρασε το κατώφλι του εφέτη ανακριτή, καθώς εντοπίστηκαν κάποια επιπλέον στοιχεία στα πλαίσια της δικογραφίας για την τραγωδία στα Τέμπη, τα οποία κρίθηκαν σημαντικά και απαιτήθηκαν να δοθούν εξηγήσεις, ώστε οι έρευνες να συνεχιστούν.

Από τον εφέτη ανακριτή Λάρισας πέρασε σήμερα για να απολογηθεί για το μοιραίο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και ο γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Δικτύων του ΟΣΕ που κατείχε αυτή τη θέση από τον Δεκέμβριο του 2019 έως τον Ιούνιο του 2020.

Μέσα από αυτή διαδικασία, η οποία, θα συνεχιστεί και με άλλα πρόσωπα, ο εφέτης ανακριτής επιχειρεί να κατανοήσει σε βάθος το μέγεθος και το εύρος των ευθυνών ώστε να στοιχειοθετηθεί το σύνολο των κατηγοριών και να προχωρήσει την έρευνα μέχρι το τέλος, για την τραγωδία στα Τέμπη, που αποτελεί το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη χώρα μας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις