Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τέμπη: «Θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ νεκρή» – Συγκλονίζει φοιτήτρια του προηγούμενου τρένου

Τέμπη: «Θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ νεκρή» – Συγκλονίζει φοιτήτρια του προηγούμενου τρένου

Συγκλονίζουν τα όσα διηγήθηκε μια νεαρή φοιτήτρια, η οποία βρέθηκε στην πορεία για την τραγωδία των Τεμπών στη Λάρισα, αποκαλύπτοντας ότι θα μπορούσε να είναι μια από τους 57 νεκρούς, καθώς είχε πάρει το προηγούμενο τρένο της μοιραίας αμαξοστοιχίας. 

Η νεαρή φοιτήτρια κρατώντας στα χέρια το εισιτήριο της προηγούμενης επιβατικής αμαξοστοιχίας και όχι του μοιραίου Intercity 62 βρέθηκε στη μεγάλη πορεία της Λάρισας για τα Τέμπη.

Η ημερομηνία του εισιτηρίου παραμένει σημαδεμένη στις 28 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα: 19.15. Η νεαρή φοιτήτρια που συμμετείχε στη μαζική κινητοποίηση στη Λάρισα, δήλωσε στο thesstoday.gr πως οι συνθήκες εξαθλίωσης στον σιδηρόδρομο μοιραία θα οδηγούσαν σε μια τέτοια τραγωδία.

«Βρισκόμαστε σήμερα στον ΟΣΕ, στη Λάρισα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνθήκες στον ΟΣΕ και την τραγωδία που οδήγησε στον θάνατο 57 ανθρώπους. Πριν από την “62” ταξίδευα με την προηγούμενη επιβατική αμαξοστοιχία. Θα μπορούσε να ήμουν εγώ, μέσα στη λίστα, όπως και πολλοί φίλοι μου που χρησιμοποιούσαμε τον σιδηρόδρομο. Πρέπει επιτέλους κάποιος να μας ακούσει και να μην ξεχαστούν» είπε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις