Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η απάντηση του Παύλου Γλύξμπουργκ σε δημοσιογράφο για τον θάνατο του πατέρα του

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η απάντηση του Παύλου Γλύξμπουργκ σε δημοσιογράφο για τον θάνατο του πατέρα του

Δεκαπέντε μέρες έxουν περάσει από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η κάμερα του ΑΝΤ1 εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας τον πρωτότοκο γιο του, Παύλο Γλύξμπουργκ.

Ειδικότερα, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου επέλεξε να γευματίσει σε ένα από τα εστιατόρια του κέντρου και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, απάντησε σε δημοσιογράφο που του είπε συλλυπητήρια για τον πατέρα του. Ο Παύλος Γλύξμπουργκ την ευχαρίστησε ευγενικά, μπροστά στην κάμερα, και στην συνέχεια είπε ότι δεν θα κάνει καμία δήλωση, μέχρι να περάσουν 40 ημέρες από τον θάνατο του πατέρα του. 

Η δημοσιογράφος από την εκπομπή «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1 τον συνάντησε έξω από το εστιατόριο της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου και τον συλλυπήθηκε για τον θάνατο του πατέρα του.

«Να περάσουν 40 ημέρες και μετά τα λέμε», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γλύξμπουργκ.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι ο Παύλος Γλύξμπουργκ πραγματοποιεί κάποιες συναντήσεις στην Ελλάδα, αλλά αυτό το διάστημα πηγαινοέρχεται Αθήνα – Λονδίνο. 

Τέλος, θα γίνουν δύο μνημόσυνα για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ένα εδώ στην Αθήνα και ένα στο Λονδίνο, στις 18 και 19 Φεβρουαρίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις