Πέμπτη, 29 Φεβ.
15oC Αθήνα

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το μνημόσυνο ένα χρόνο μετά το θάνατό του

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το μνημόσυνο ένα χρόνο μετά το θάνατό του

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η οικογένειά του τίμησε τη μνήμη του, στον Ναό της Αναστάσεως στο Τατόι με το ετήσιο μνημόσυνο που έγινε στη μία το μεσημέρι.

Τα παιδιά, τα εγγόνια και η σύζυγός του Άννα Μαρία έδωσαν το «παρών» στο μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

 

 

 

Το μνημόσυνο ξεκίνησε στις 13.00 υπό βροχή και ολοκληρώθηκε μισή ώρα αργότερα, οπότε και αποχώρησαν όλα τα μέλη της οικογένειας.

Απ΄ έξω, είχε συγκεντρωθεί κόσμος με σημαίες, από νωρίς, για να τιμήσει τη μνήμη του τέως βασιλιά.

Eurokinissi

Στις 12.30 το μεσημέρι έφτασε στο Τατόι ο γιος του Νικόλαος. Στο αυτοκίνητο που ακολουθούσε, ήταν ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος.

Λίγα λεπτά πριν τη μία, έφτασε το αυτοκίνητο με τον Παύλο, την αδελφή του Αλεξία και την μητέρα τους Άννα Μαρία. Ήταν οι τελευταίοι που έφτασαν και αμέσως μετά ξεκίνησε το μνημόσυνο.

Το σημερινό μνημόσυνο έγινε σε οικογενειακό κύκλο και θα ακολουθήσει δεύτερο, στο τέλος του μήνα (πιθανότατα στις 27 Φεβρουαρίου) στο κάστρο Ουίνδσορ, υπό την αιγίδα του βασιλιά Καρόλου, σύμφωνα με συνεργάτες του Παύλου. Είναι γνωστές άλλωστε, οι στενές σχέσεις της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με τον Κάρολο της Μεγάλης Βρετανίας ενώ ο Παύλος, είχε βαφτίσει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ…

Λίγες ώρες πριν από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο γιος του Παύλος ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία του πατέρα του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlos Crown Prince (@pavlosgreece)

Αμέσως μετά αναχώρησε από το σπίτι που διαμένει στην Αθήνα, για το μνημόσυνο του πατέρα του στο Τατόι…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Καραμίντζας

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις