Ελλάδα

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Αθήνα και Κορωπί

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, με την κατηγορία της παράβασης της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια στην Αθήνα και στο Κορωπί, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι να κατέχουν, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση σε τρίτους, διάφορες ποσότητες ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 1.132 γραμμάρια ηρωίνης, 223 γραμ. κοκαΐνης, 1,4 γραμ. κάνναβης, ένα πιστόλι, 19 φυσίγγια, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές και το χρηματικό ποσό των 3.710 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το προφίλ του 21χρονου μητροκτόνου από τη Λάρισα - Το μπουζούκι και η ανάρτηση μία μέρα πριν σφάξει τη μητέρα του
Όλα δείχνουν ότι το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας ήταν οι τσακωμοί που είχαν συχνά για τα οικονομικά αλλά και για το γεγονός ότι ο 21χρονος αρνιόταν να δουλέψει
Ο 21χρονος μητροκτόνος στη Λάρισα