Ελλάδα

«Θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερες δικλείδες ασφαλείας» λέει ο αντιπεριφερειάρχης για τον οδηγό λεωφορείο χωρίς δίπλωμα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην υπόθεση του οδηγού σχολικού λεωφορείου που συνελήφθη γιατί δεν είχε δίπλωμα μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Νικόλαος Πέππας  στην εκπομπή Live News. 

Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, οι 40 μαθητές αποβιβάστηκαν και το δρομολόγιο επιστροφής τους πραγματοποιήθηκε από άλλα λεωφορεία. Ο 66χρονος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο αντιπεριφερειάρχης, Νικόλαος Πέππας, εξήγησε πως όταν υπογράφηκε η σύμβαση με αυτόν τον άνθρωπο, πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις.

«Το συγκεκριμένο δρομολόγιο είναι ένα από τα 1600 δρομολόγια που διενεργούνται καθημερινά για την μεταφορά 33.000 μαθητών όλων των βαθμίδων. Όταν αυτό το δρομολόγιο δόθηκε στον συγκεκριμένο ανάδοχο, ο οδηγός τηρούσε όσα προέβλεπε ο νόμος. Είχε δηλαδή όλα τα πιστοποιητικά. Ο ανάδοχος, που είναι το ΚΤΕΛ, έπρεπε να ενημερώσει για τυχόν αλλαγές. Όλοι θλιβόμαστε γι’ αυτό το γεγονός Ενδεχομένως, θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερες δικλείδες ασφαλείας αλλά όλοι καταδικάζουμε αυτήν τη ενέργεια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Πάρο κάλυψε τις νότιες Κυκλάδες και έφτασε μέχρι την Κρήτη - Δείτε βίντεο
Σε βίντεο που δημοσίευσε το AtmoHub στο Facebook παρουσιάζεται η προσομοίωση της διασποράς του καπνού από τη δασική πυρκαγιά με βάση δορυφορικές παρατηρήσεις και αριθμητικά μοντέλα μεταφοράς καπνού
Φωτιά στην Πάρο
Σύρος: «Ήταν ξεκάθαρη επιθετική ενέργεια» επιμένει η δικηγόρος της οικογένειας της διασώστριας – Το κενό των 7 δευτερολέπτων πριν τον θάνατό της
Η δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια της 41χρονης μιλά για τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης τα οποία σύμφωνα με την ίδια είναι «αδιαμφισβήτητα»
Το θύμα και ο δράστης στη Σύρο
Η σοκαριστική περιγραφή του κτηνοτρόφου που τον πυροβόλησαν και του έκοψαν τη γλώσσα στο Ρέθυμνο - «Έκανα τον πεθαμένο»
Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι θανάτου στο θύμα, τουλάχιστον 2 ώρες - Αφού τον χτύπησε στο κεφάλι και τον πυροβόλησε, του έκοψε την γλώσσα με σουγιά και έφυγε από το σημείο όταν είδε πως δεν κινείται
στάβλος