Ελλάδα

Θαλάσσια ρύπανση στην Ελευσίνα

Σημειώθηκε χθες κατά την διάρκεια φόρτωσης με πετρέλαιο θέρμανσης ενός δεξαμενόπλοιου.

Πρόκειται για το δεξαμενόπλοιο “AEGEAN V” το οποίο φόρτωνε με καύσιμα στις εγκαταστάσεις των ΕΛ.ΠΕ. στην Ελευσίνα. Πλωτά φράγματα έχουν τοποθετηθεί περιμετρικά της θαλάσσιας ρύπανσης συνολικής έκτασης 5-6 τ.μ.

Οι εργασίες απορρύπανσης ανατέθηκαν σε ιδιωτική εταιρεία ενώ από επαγγελματία δύτη πραγματοποιήθηκε έλεγχος στα ύφαλα του πλοίου για διαπίστωση τυχόν διαρροής, με αρνητικά αποτελέσματα. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας για το συμβάν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει θύμα του 42χρονου μαστροπού: «Ο “κοντός” έστελνε κορίτσια σε βίλες, έπαιρνε 2000€ το κεφάλι»
«Χαράκωνε τον εαυτό του, χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο και το μάτωνε και φώναζε ότι εμείς φταίμε ότι τα κάνει αυτά» αποκαλύπτει ένα εκ των 5 θυμάτων του 42χρονου μαστροπού
Ο 42χρονος «κοντός» μαστροπός
2