Ελλάδα

Θάνατος μοτοσικλετιστή στον Πειραιά – Έπεσε στην Ε1

Ένας 46χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής (06.11.2016) όταν έπεσε με τη μηχανή του στη θάλασσα, στην περιοχή της πύλης Ε1 του λιμανιού.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών, που ανέσυρε τον μοτοσικλετιστή από τη θάλασσα.

Ο άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνεχόμενες αναβολές στην υπόθεση της μαζικής δηλητηρίασης σε κέντρο πρόνοιας στη Λέσβο - Ένας 60χρονος ΑμεΑ είχε πεθάνει από μολυσμένο φαγητό
Αγανακτισμένοι είναι οι συγγενείς του άτυχου 60χρονου που πέθανε από μολυσμένο φαγητό και νερό το 2021 - «Δεν μας ενημέρωσαν, θέλουμε να δικαιωθεί» λέει η οικογένειά του
Γηροκομείο 1
Επιχειρηματίας κατήγγειλε αστυνομικούς για ξυλοδαρμό στη Μύκονο: Τον πέρασαν για τοξικομανή – «Μου χτύπησαν το κεφάλι πάνω στην πόρτα»
«Ο ένας με τραβούσε, μου είχε πιάσει το πόδι κάτω από το κάθισμα, και με τραβούσε με βία και με χτύπαγε από εδώ και από εκεί» λέει το 45χρονο θύμα
Μελανιές στο σώμα του 45χρονου επιχειρηματία 2