Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: ΕΔΕ στο Καραμανδάνειο για το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: ΕΔΕ στο Καραμανδάνειο για το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας

Πολλά εξακολουθούν να είναι τα ερωτήματα γύρω από την πολύκροτη υπόθεση των αιφνίδιων και ανεξήγητων θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ερωτήματα που πληθαίνουν μετά την αποκάλυψη ότι βρέθηκε στο Καραμανδάνειο φιαλίδιο αίματος της 9χρονης Τζωρτζίνας, που είχε ληφθεί πριν το θάνατό της. 

Για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα, αλλά και το φιαλίδιο με το αίμα της μικρής Τζωρτζίνας, μίλησε στο MEGA o αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος. Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, το υπουργείο Υγείας έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) για τον Διοικητή στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, σχετικά με το φιαλίδιο. 

Τόσο ο διοικητής όσο και άλλοι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, χαρακτήρισαν «ανεξήγητο» το πώς βρέθηκε έπειτα από ένα χρόνο το φιαλίδιο, δηλώσεις που οδήγησαν και στην ΕΔΕ. 

Click4more: Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο διοικητής νοσοκομείου που ήθελε να πληρώσει τον Κούγια για την υπεράσπιση της

Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας «Πελοπόννησος», στο παιδιατρικό τμήμα όταν λαμβάνουν κάποιο δείγμα το φυλάνε σε ψυγείο για 10 με 15 ημέρες, σε περίπτωση που το χρειαστούν ξανά, ώστε να μην τρυπούν ξανά και ξανά τα παιδιά. Το φιαλίδιο της μικρής Τζωρτζίνας βρέθηκε… τυχαία, όταν ένας γιατρός πήγε να καθαρίσει το ψυγείο. 

Το φιαλίδιο με το αίμα του 9χρονου κοριτσιού έχει πλέον σταλεί σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης προς διερεύνηση, ώστε να διαπιστωθεί εάν θα βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης της Πάτρας.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις