Ελλάδα

Θάσος: Αυτοκίνητο παρέσυρε σε πεζόδρομο 10 άτομα!

Οδηγός του αυτοκινήτου ένας συνταξιούχος αστυνομικός -  10 άτομα τραυματίστηκαν, τα 3 σοβαρά...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (10-07-2010), στο δημοτικό διαμέρισμα Ποτού της Θάσου. 

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 62χρονος, άρχισε μια ξέφρενη πορεία στον πεζόδρομο της πόλης, παρασύροντας συνολικά δέκα άτομα (επτά Έλληνες και τρεις αλλοδαποί, ηλικίας από 34 έως 58 ετών).

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, ενώ για τρία άτομα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους στο νοσοκομείο Καβάλας, με έκτακτο δρομολόγιο, τα ξημερώματα της Κυριακής. Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών δεν εμπνέει πλέον ανησυχία για τη ζωή τους.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας συνταξιούχος αστυνομικός, που μετά από καβγά με φιλικό του πρόσωπο, προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται σχετικά ότι, “η οδήγηση, η ασφάλιση και η κυκλοφορία του οχήματος ήταν νόμιμη, ενώ ο έλεγχος μέθης, με ηλεκτρονική συσκευή προσδιορισμού οινοπνεύματος, είχε αρνητικό αποτέλεσμα για τον οδηγό”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Η διαδρομή που ακολούθησε ο 43χρονος, ξεκινά από το μοιραίο σπίτι όπου σκότωσε την 45χρονη στο Βαρύπετρο, μέχρι και την περιοχή του Βατόλλακου, όπου έθαψε την Σταυρούλα Λεβεντάκη σε χωράφι
Σταυρούλα Λεβεντάκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία
Τραγωδία στη Λέσβο: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 36χρονης γιατρού – «Αυτό που συνέβη είναι μία στο εκατομμύριο, παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση»
Συγκινεί ασθενής της 36χρονης γιατρού - «Η Μάγδα μου έσωσε τη ζωή. Την ευχαρίστησα και μου χαμογέλασε, δεν μου είπε τίποτα άλλο»
Η 36χρονη γιατρός στη Λέσβο