Ελλάδα

Θάσος: Τραυματισμός 13χρονου σε θαλάσσια παιδική χαρά

Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο υπεύθυνος της θαλάσσιας παιδικής χαράς
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα 13χρονο παιδί από τη Ρουμανία τραυματίστηκε, χθες το απόγευμα (30.07.2025), εντός θαλάσσιας παιδικής χαράς, στην περιοχή «Πλατανές Μαριών» στη Θάσο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα, για τον τραυματισμό του ανηλίκου στη Θάσο, ο 13χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Θάσου, ενώ αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο υπεύθυνος της θαλάσσιας παιδικής χαράς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Tραγωδία στο Ωραιόκαστρο: Εντοπίστηκε και άλλη σορός μετά τη μεγάλη φωτιά - Φόβοι ότι είναι το παιδί που αγνοείται αφού βρέθηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας
Ο πατέρας του παιδιού βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι ενώ η μητέρα του, που νοσηλεύεται με εγκαύματα, είπε στις αρχές ότι ο 12χρονος ήταν μαζί με τον μπαμπά του την ώρα της πυρκαγιάς
Ωραιόκαστρο: Εντοπίστηκε δεύτερη σορός μετά τη μεγάλη φωτιά
10