Ελλάδα

Θέμης Αδαμαντίδης: Στο εδώλιο σήμερα για τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας αναμένεται να καθίσει σήμερα ο Θέμης Αδαμαντίδης, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση, μετά την μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η μέχρι πρότινος σύντροφος του.

Η καταγγέλλουσα στην κατάθεση της στους αστυνομικούς ανέφερε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης πριν από δύο εβδομάδες, ενώ βρισκόταν σε μαγαζί με «φρουτάκια» στην Άνω Γλυφάδα, κι εκείνη τον περίμενε στο αυτοκίνητο επί δύο ώρες, βγήκε αγριεμένος και άρχισε να τη βρίζει και να τη χτυπά, καθώς την είδε να γράφει μηνύματα στο messenger. 

«Μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση “κ@@@@λα, π@@@άνα, ξ@@@@@άρα, γ@@@@@α, με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω”. Παράλληλα με κατηγορούσε ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές», ανέφερε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι και κατά το παρελθόν έχει πέσει θύμα βίαιης συμπεριφοράς από τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο τραγουδιστής μετά την καταγγελία συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, ωστόσο, η δίκη του έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές. Ο τραγουδιστής μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια υποστηρίζει ότι η πρώην σύντροφός του επιχείρησε να τον εκβιάσει, ενώ την κατηγορεί ότι του έχει κλέψει 7.000 ευρώ. 

«Μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου. Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό τον λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκόλλησαν σοβάδες σε σχολείο του Πόρτο Ράφτη και έπεσαν στα κεφάλια μαθητών - Τραυματίστηκαν δύο παιδιά
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ανατολικής Αττικής «Κώστας Σωτηρίου» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του για «κρατική αδιαφορία και υποχρηματοδότηση» που αφήνουν τα σχολεία «να ρημάζουν»
Η σχολική αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη
Συγκλονίζουν οι γυναίκες Φραγκιαδάκηδων και Καργάκηδων για το μακελειό στα Βορίζια: «Κι εμείς έχουμε μίσος αλλά θέλουμε να τελειώσει αυτό»
«Έχουμε όλες αρσενικά κοπέλια, χύθηκε αίμα και από την πλευρά τους και από την πλευρά μας, δεν πρέπει να σταματήσει αυτό; Αυτές μόνο βάζουν ‘φωτιά’ στους άντρες τους» λέει η σύζυγος του 29χρονου κατηγορούμενου
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Στο κρατητήριο ο τενόρος για τον ξυλοδαρμό του 15χρονου γιου του – Την Πέμπτη περνά Αυτόφωρο
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι οδηγείται στην Αστυνομία, για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, καθώς υπάρχει αντίστοιχο συμβάν στις 14 Ιανουαρίου
Πόρτα περιπολικού 5