Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θέμης Αδαμαντίδης – Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η πρώην σύντροφός του πέφτει θύμα βιαιοπραγίας

Θέμης Αδαμαντίδης – Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η πρώην σύντροφός του πέφτει θύμα βιαιοπραγίας
ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

Ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες, μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό.

Το newsit.gr παρουσιάζει ένα βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται η γυναίκα να πέφτει θύμα βιαιοπραγίας. Σύμφωνα με την ίδια, ο άνθρωπος που την χτύπησε είναι ο τραγουδιστής.

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι το βίντεο είναι τραβηγμένο έξω από ένα προποτζίδικο και σε αυτό, εμφανίζεται το ζευγάρι να προχωράει, όταν ξαφνικά, η γυναίκα δέχεται μία κλωτσιά, την ώρα μάλιστα που έχει γυρισμένη την πλάτη της. Στη συνέχεια, την σπρώχνει προς το αυτοκίνητο…

Στο μεταξύ, ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος το Σάββατο, με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει στα 100 μέτρα και να μην επικοινωνήσει με την πρώην σύντροφό του.

Την ίδια ώρα, η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα, μιλώντας στην  εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» είπε μεταξύ άλλων ότι ο τραγουδιστής «είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας».

Η ίδια είχε προσφύγει στις Αρχές όταν είχαν συμβεί τα εν λόγω περιστατικά. «Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά» περιγράφει. Ο λόγος που δεν προχώρησε το θέμα στα δικαστήρια όπως λέει, ήταν λόγω του κορονοϊού και η ίδια αναγκάστηκε να πάρει τα παιδιά της και να φύγει στη Βουλγαρία, όπου μένει τον τελευταίο ένα χρόνο…

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις