Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση σε ταβέρνα

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η επίθεση κατά του καθηγητή Πνευμονολογίας, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου ενώ γευμάτιζε με πνευμονολόγους σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα. Υπενθυμίζεται πως, όπως κατήγγειλε ο ίδιος, οι ιδιοκτήτες ταβέρνας κινήθηκαν εναντίον τους όταν η παρέα των πνευμονολόγων ζήτησαν εξηγήσεις, καθώς κανένας δεν έλεγξε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» η επίθεση κατά του Βασιλακόπουλου σε ταβέρνα προκάλεσε την παρέμβαση του διευθύνοντα στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, Σταμάτη Δασκαλόπουλου.

Κατά το δημοσίευμα το πρώτο σκέλος αφορά στο εάν τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις που διώκονται αυτεπάγγελτα. Το δεύτερο σκέλος αφορά στο να διερευνηθεί εάν οι εμπλεκόμενοι υποβάλλουν μήνυση, καθώς η προθεσμία υποβολής μήνυσης λήγει σε 3 μήνες.

Υπενθυμίζεται πως ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος κατήγγειλε πως όταν επισκέφτηκαν ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας μαζί με 25 συναδέλφους του δέχτηκαν επίθεση από τους ιδιοκτήτες που τους πέταξαν, στην κυριολεξία, έξω από το μαγαζί. Ο λόγος ήταν ότι ο Στέλιος Λουκίδης τους ρώτησε για ποιο λόγο δεν ελέχθησαν τα πιστοποιητικά εμβολιασμών τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις