Ελλάδα

Θεσσαλία: Στην κυκλοφορία και για τα βαρέα οχήματα η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αποδίδεται στις 6 το πρωί σε κυκλοφορία η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στη Θεσσαλία και για τα βαρέα οχήματα. Ο αυτοκινητόδρομος είχε υποστεί ζημιές μετά το πέρασμα της πρωτοφανούς κακοκαιρίας Daniel.

To τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Συκουρίου και του ανισόπεδου κόμβου Γυρτώνης στα όρια της Θεσσαλίας, αποδίδεται στις 6 το πρωί της Πέμπτης (21.09.2023) στην κυκλοφορία και για τα βαρέα οχήματα έως 44 τόνους.

Όπως ανακοίνωσε ο «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», έχοντας ολοκληρώσει τους ελέγχους αρτιότητας και δομικής επάρκειας και με σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η κυκλοφορία και για τα βαρέα οχήματα θα διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα στο ανωτέρω τμήμα και στις δύο κατευθύνσεις, έως την πλήρη υποχώρηση των υδάτων και τον επανέλεγχο του σώματος και των τεχνικών του αυτοκινητόδρομου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, συνιστάται στους οδηγούς των βαρέων οχημάτων, για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων των οδηγών, να τηρούν απόσταση 100 μέτρων από το προπορευόμενο όχημα, ενώ για όλους τους οδηγούς ζητείται να τηρούν το όριο ταχύτητας των 80 χιλιομέτρων και να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καλαμαριά: 26χρονη καταγγέλλει ότι την κλείδωσαν μέσα σε φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ – Δεν μπορούσαν να την απεγκλωβίσουν Πυροσβεστική και Αστυνομία
Η νεαρή γυναίκα είχε πάει για να παραλάβει φάρμακα για φίλη της, τα οποία παρά την ταλαιπωρία, δεν παρέλαβε - Παρέμεινε εγκλωβισμένη για περίπου μιάμιση ώρα
ΕΟΠΥΥ
Ενδείξεις για κατασκευαστικές αστοχίες στο αιολικό πάρκο από το οποίο ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά της Αττικοβοιωτίας
Η πυρκαγιά που ξεκίνησε από την περιοχή του Αγίου Βασιλείου Βοιωτίας αποτελεί τη μεγαλύτερη έως σήμερα για το φετινό καλοκαίρι, έχοντας επηρεάσει έκταση μεγαλύτερη των 110.000 στρεμμάτων
Φωτιά στην Αττικοβοιωτία
12