Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλία: Στην κυκλοφορία και για τα βαρέα οχήματα η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Θεσσαλία: Στην κυκλοφορία και για τα βαρέα οχήματα η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Αποδίδεται στις 6 το πρωί σε κυκλοφορία η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης στη Θεσσαλία και για τα βαρέα οχήματα. Ο αυτοκινητόδρομος είχε υποστεί ζημιές μετά το πέρασμα της πρωτοφανούς κακοκαιρίας Daniel.

To τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Συκουρίου και του ανισόπεδου κόμβου Γυρτώνης στα όρια της Θεσσαλίας, αποδίδεται στις 6 το πρωί της Πέμπτης (21.09.2023) στην κυκλοφορία και για τα βαρέα οχήματα έως 44 τόνους.

Όπως ανακοίνωσε ο «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», έχοντας ολοκληρώσει τους ελέγχους αρτιότητας και δομικής επάρκειας και με σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η κυκλοφορία και για τα βαρέα οχήματα θα διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα στο ανωτέρω τμήμα και στις δύο κατευθύνσεις, έως την πλήρη υποχώρηση των υδάτων και τον επανέλεγχο του σώματος και των τεχνικών του αυτοκινητόδρομου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, συνιστάται στους οδηγούς των βαρέων οχημάτων, για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια όλων των οδηγών, να τηρούν απόσταση 100 μέτρων από το προπορευόμενο όχημα, ενώ για όλους τους οδηγούς ζητείται να τηρούν το όριο ταχύτητας των 80 χιλιομέτρων και να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις