Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 17χρονος διέρρηξε σπίτι και μετά ζητούσε 700 ευρώ για να επιστρέψει τα κλεμμένα

Από διαμέρισμα έκλεψε χρήματα ένα κινητό τηλέφωνο αλλά και προσωπικά έγγραφα του ανήλικου που έμενε εκεί
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν έχει προηγούμενο το θράσος ενός διαρρήκτη στη Θεσσαλονίκη, μπήκε σε διαμέρισμα και έκανε κλοπή λίγες ώρες αργότερα φέρεται να εκβίασε το ίδιο του το θύμα, ζητώντας χρήματα για να επιστρέψει τα κλοπιμαία.

Πρόκειται για 17χρονο, υπήκοο Αιγύπτου, ο οποίος φαίνεται να διέρρηξε, χθες το πρωί, διαμέρισμα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου διαμένει συνομήλικός του από τη Συρία, με τον οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες- διατηρούσε προσωπική γνωριμία. Από διαμέρισμα αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα του ανήλικου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο 17χρονος συναντήθηκε με το θύμα στην ίδια περιοχή και, υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, απαίτησε εκβιαστικά το ποσό των 700 ευρώ, προκειμένου να τού επιστρέψει τα κλεμμένα.

Ύστερα από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανήλικο δράστη. Κατά τη σύλληψή του φέρεται να πρόβαλε σθεναρή αντίσταση, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αγία Βαρβάρα: Συμμορία είχε μετατρέψει σπίτι σε «μαγαζί» πώλησης ναρκωτικών – Χειροπέδες σε 4, ο ένας επιτέθηκε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του
Οι δράστες είχαν εγκαταστήσει στην είσοδο του διαμερίσματος τόσο σύστημα καταγραφής με κάμερες, όσο και θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας με παραθυράκι από όπου πραγματοποιούνταν οι συναλλαγές
Τέσσερις συλλήψεις στην Αγία Βαρβάρα
Κόλαφος ο εισαγγελέας για τον θάνατο του Μάριου στο Μενίδι: «Αποτυχία της κοινωνίας όταν παιδιά δολοφονούνται σε σχολική γιορτή»
«Ο κατηγορούμενος πυροβολούσε σε όλες τις κατευθύνσεις, αδιαφορώντας ότι μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο. Ξέρει ότι μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο και το αποδέχεται»
O μικρός Μάριος που σκοτώθηκε στο προαύλιο του σχολείου του στο Μενίδι 12
Ψηφιακό άλμα για την Ελλάδα: Διεθνείς εκθέσεις καταγράφουν πρόοδο πάνω από τον ευρωπαϊκό και τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ
Ο ΟΟΣΑ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζουν τη σημαντική βελτίωση των δημόσιων ψηφιακών υπηρεσιών, των τηλεπικοινωνιακών υποδομών και της αξιοποίησης τεχνολογιών αιχμής, με τη χώρα να ενισχύει τη θέση της ως περιφερειακός ψηφιακός κόμβος στη Νοτιοανατολική Ευρώπη
Πηγή φωτό: Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ΤΝ