Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Αποζημίωση ζητά η οικογένεια της Έμμας από τον οδηγό που την παρέσυρε

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, συζητήθηκε σήμερα (03.12.2024) η αγωγή αποζημίωσης, που κατέθεσε η οικογένεια της 21 ετών Έμμας, η οποία έχασε τη ζωή της, όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα από 28χρονο οδηγό, τον Νοέμβριο του 2022, στην Καμάρα.

Η αγωγή στρέφεται κατά του οδηγού, του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και της ασφαλιστικής εταιρείας που ασφάλισε το όχημα, όπως ανέφερε ο συνήγορος της οικογενείας της άτυχης Έμμας -που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη-, ενώ η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί τους επόμενους μήνες.

Στη διαδικασία παραστάθηκε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, η οποία σε δηλώσεις της ανέφερε ότι «το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να σώσουν το τομάρι τους».

Σχολιάζοντας τη «συγγνώμη» που ζήτησε ο 28χρονος οδηγός, κατά την απολογία του στο ποινικό δικαστήριο (καταδικάστηκε σε κάθειρξη 16,5 ετών και παραμένει έγκλειστος), η ίδια επισήμανε: «Ζήτησε συγνώμη, αλλά είπε ότι δεν έφταιγε αυτός, ότι το παιδί πετάχτηκε, ότι δεν έτρεχε, ότι η Εμμανουέλα περνούσε τον δρόμο με το κινητό στο χέρι και ότι έφταιγε το παιδί. Οπότε τέτοια συγγνώμη, δεν είναι συγγνώμη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πανελλήνιες 2026: Σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Οι Πανελλήνιες για τα ΓΕΛ θα συνεχιστούν την Παρασκευή 5 Ιουνίου με Λατινικά, Χημεία, Πληροφορική ενώ η τελευταία ημέρα θα είναι η Δευτέρα 8 Ιουνίου όπου οι εξεταζόμενοι θα δώσουν Ιστορία, Φυσική, Οικονομία
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Καλαμάτα: Το δολοφονικό μένος του 41χρονου, τα ηρεμιστικά και ο σπαραγμός της αδερφής της 39χρονης
«Μου στέρησε τον μοναδικό μου άνθρωπο» είπε η αδερφή της - Όλα δείχνουν πως η άτυχη 39χρονη βρισκόταν υπό καθεστώς φόβου - Απαντήσεις για τα ηρεμιστικά θα δώσουν οι αιματολογικές εξετάσεις των παιδιών
Δράστης και θύμα της γυναικοκτονίας στην Καλαμάτα