Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εν κινήσει αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Νίκης – Επέβαιναν δύο άτομα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παρανάλωμα του πυρός έγινε τα ξημερώματα σήμερα, Τετάρτη (04.12.24) ένα αυτοκίνητο, στο οποίο ξέσπασε φωτιά, ενώ μάλιστα κινούταν στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης. 

Ο συναγερμός στην Πυροσβεστική σήμανε περίπου στις 05:30 τα ξημερώματα για φωτιά που εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε εν κινήσει αυτοκίνητο στην οδό Νίκης, στο ύψος του Λευκού Οίκου. 

Οι δύο επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με την ΕΡΤ, καθώς ευτυχώς κατάφεραν να βγουν έγκαιρα από το φλεγόμενο όχημα. 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο οδηγός του οχήματος είχε παραλάβει λίγο νωρίτερα το αυτοκίνητο από το συνεργείο. 

Καθώς βρίσκονται στη Λ. Νίκης η γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο είπε στον οδηγό πως κάτι μυρίζει περίεργα. Τότε σταμάτησαν το όχημα στην άκρη, το οποίο αφού αρχικά έβγαλε καπνούς, στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.

 

Στο σημείο επιχείρησαν πέντε πυροσβεστικοί με δύο οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά προτού επεκταθεί σε άλλα οχήματα. 

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πυροβολισμοί στα Πατήσια: Η στιγμή που οι δυο δράστες φτάνουν στο κατάστημα για να πυροβολήσουν τον ιδιοκτήτη
Οι δυο άνδρες φορούσαν μαύρα ρούχα και καπέλα για να μην αναγνωριστούν – Ακολούθησε καταδίωξη στον Κηφισό - Τρεις συλλήψεις, αναζητείται ακόμη ένα άτομο
Πατήσια
13
Σοκαριστική επίθεση στην Πάτρα: Έβαλαν 12χρονο με τη βία σε αυτοκίνητο, τον χτύπησαν και του έσβησαν τσιγάρο στο σώμα
Η Ασφάλεια Πατρών προχώρησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων ενός 19χρονου, ενώ έχει ήδη σχηματιστεί σχετική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδίκων
περιπολικο