Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Γιατρός συνελήφθη μετά από καταγγελία για «φακελάκι» – Είχε καταδικαστεί για τον ίδιο λόγο μόλις τον Οκτώβριο

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για δωροληψία υπαλλήλου και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ασθενούς ότι ζήτησε κι έλαβε «φακελάκι» 300 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός στη Θεσσαλονίκη ζήτησε «φακελάκι» για την κάλυψη αναλώσιμων υλικών ενόψει βιοψίας που θα διενεργείτο εντός του νοσοκομείου.

Ο 60χρονος κατηγορούμενος γιατρός συνελήφθη μετά από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, όπου απευθύνθηκε με καταγγελία η 56χρονη ασθενής.

Κατά την παράδοση των χρημάτων στον γιατρό, έγινε η επέμβαση των αστυνομικών.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για δωροληψία υπαλλήλου και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ο 60χρονος γιατρός – ορθοπεδικός είχε καταδικαστεί μόλις τον περασμένο Οκτώβριο, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για το ίδιο αδίκημα και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με 3ετή αναστολή.

Η συγκεκριμένη καταδίκη αφορούσε δύο περιπτώσεις δωροληψίας, ενώ για άλλες δύο που περιλαμβάνονται στην ίδια δικογραφία είχε αθωωθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καλαμαριά: 26χρονη καταγγέλλει ότι την κλείδωσαν μέσα σε φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ – Δεν μπορούσαν να την απεγκλωβίσουν Πυροσβεστική και Αστυνομία
Η νεαρή γυναίκα είχε πάει για να παραλάβει φάρμακα για φίλη της, τα οποία παρά την ταλαιπωρία, δεν παρέλαβε - Παρέμεινε εγκλωβισμένη για περίπου μιάμιση ώρα
ΕΟΠΥΥ
Ενδείξεις για κατασκευαστικές αστοχίες στο αιολικό πάρκο από το οποίο ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά της Αττικοβοιωτίας
Η πυρκαγιά που ξεκίνησε από την περιοχή του Αγίου Βασιλείου Βοιωτίας αποτελεί τη μεγαλύτερη έως σήμερα για το φετινό καλοκαίρι, έχοντας επηρεάσει έκταση μεγαλύτερη των 110.000 στρεμμάτων
Φωτιά στην Αττικοβοιωτία
12