Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ισπανός προσπάθησε να επιτεθεί σε 45χρονο με σπαθί – Βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του «κατάνα» και δόρυ

Ο Ισπανός κατηγορείται για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων

 Κρατώντας σπαθί, τύπου «tando», ένας 64χρονος προσπάθησε να επιτεθεί σε έναν 45χρονο, την ώρα που βρίσκονταν σε ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη.

Το απίστευτο περιστατικό με το σπαθί έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (23.06.2025) στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης όταν ο 64χρονος Ισπανός ξεκίνησε να παρενοχλεί τους πελάτες τις επιχείρησης με αποτέλεσμα ο 45χρονος να αντιδράσει.

Τότε, o Ισπανός προσπάθησε να τον εξουδετερώσει βγάζοντας το σπαθί του.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς. Στο έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν άλλα 2 σπαθιά τύπου κατάνα, ένα πιστόλι ρέπλικα (με ελατήριο που εκτοξεύει πλαστικές μπίλιες), ένα ξύλινο δόρυ (yari bokken) και ένα ζευγάρι γάντια πολεμικών τεχνών.

Σε βάρος του Ισπανού σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά η κόρη του 98χρονου που κακοποιήθηκε από οικιακή βοηθό στην Χίο - «Τον σκότωσε και είναι ελεύθερη»
«Ποιος είναι ο νόμος για τα αδύναμα άτομα; Εμάς ποιος θα μας προστατέψει; Αναρωτιέμαι και αγανακτώ ειλικρινά, με ποια λογική ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη και έφυγε, είναι εκτός Χίου» λέει η κόρη του 98χρονου
Ο 98χρονος