Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ληστής εισέβαλε σε ψιλικατζίδικο – «Πιτσιρίκο όλα σου λέω γιατί θα φας μαχαιριές τώρα»

Ο υπάλληλος προσπαθεί να τον καθυστερήσει μιλώντας του ήρεμα αλλά μάταια
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θρασύτατη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη με τον δράστη να απειλεί με μαχαίρι τον υπάλληλο και να του ζητά να αδειάσει το ταμείο.

Όπως φαίνεται και από την κάμερα ασφαλείας που καταγράφει τη ληστεία στο ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη, ο υπάλληλος προσπαθεί να τον καθυστερήσει μιλώντας του ήρεμα αλλά μάταια. Ο άνδρας με την κουκούλα συνεχίζει να τον απειλεί.

«Γρήγορα γιατί θα μπω μέσα να ξέρεις τώρα στα γρήγορα θα μπω μέσα μπαμ σου λέω μπαμ μπαμ έλα όλα, όλα, όλα, όλα βγάλτα, βγάλτα αδερφέ όλα. Πιτσιρίκο όλα σου λέω γιατί θα φας μαχαιριές τώρα! Όλα σου λέω ρε πιο γρήγορα και όλα βγάλτα».

Ο ληστής αρπάζει τα χρήματα και γίνεται καπνός.

Σε άλλο σημείο της πόλης οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε 38χρονο ο οποίος αποπειράθηκε να ληστέψει ψιλικατζίδικο έχοντας μαζί του έναν σκύλο ράτσας ρότβαιλερ.

Βάζοντας μπροστά το σκυλί ζήτησε από τη γυναίκα να του πιστώσει το ποσό των 60 ευρώ σε διαδικτυακή εφαρμογή εταιρείας τυχερών παιχνιδιών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τα Τέμπη με φόντο τις αντιρρήσεις για την παράσταση του Ελληνικού Δημοσίου
Οι αντιρρήσεις των κατηγορουμένων αφορούν κατά κύριο λόγο τις παραστάσεις των Δικηγορικών Συλλόγων και του σωματείου των μηχανοδηγών «Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης»
Δικαστήριο
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Οι αντιφάσεις του 41χρονου δράστη – Σκηνοθετημένο έγκλημα «βλέπουν» οι αρχές
Σύμφωνα με αστυνομικές και ιατροδικαστικές αρχές, δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης και άμυνας στο σώμα του καθ' ομολογίαν δράστη πράγμα που φέρεται να αναιρεί τον ισχυρισμό ότι το θύμα πήγε να του επιτεθεί πρώτο με μαχαίρι
Το ζευγάρι στην Καλαμάτα
27