Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Μου είπε ότι δεν είναι σημερινό το κοντοσούβλι και με μαχαίρωσε», λέει ο μάγειρας από το ουζερί

Θεσσαλονίκη: «Μου είπε ότι δεν είναι σημερινό το κοντοσούβλι και με μαχαίρωσε», λέει ο μάγειρας από το ουζερί

«Μου είπε ότι δεν είναι σημερινό το κοντοσούβλι και με μαχαίρωσε» λέει στο newsit.gr μέσα από το νοσοκομείο, ο μάγειρας του ουζερί στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από έναν θαμώνα το απόγευμα της Κυριακής (3.03.2024).

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, ο 65χρονος σεφ από το ουζερί στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης δέχτηκε τις μαχαιριές του πελάτη όταν – όπως περιγράφει στο newsit.gr – διαπληκτίστηκαν για ένα κοντοσούβλι που του σέρβιρε. 

«Έρχεται ένας πελάτης που είναι γνωστός του μαγαζιού. Ήταν τύφλα, είχε πιει πάρα πολύ. Μου λέει “θέλω ένα κεφαλοτύρι, πατάτες και ένα χοιρινό κοντοσούβλι“. Μου λέει “το κοντοσούβλι είναι σημερινό; Δεν το βλέπω φρέσκο”. Εγώ επέμεινα ότι είναι φρέσκο και ότι δεν σερβίρω κάτι άλλο. Στρώνω, τα σερβίρω, του λέμε “καλή όρεξη”. Μετά αρχίζει να μου βρίζει την μητέρα μου. Μου λέει αυτό είναι παλιό, δεν είναι σημερινό. Ήταν 100% σίγουρος». Του λέω “δεν σερβίρω χθεσινό φαγητό”». Και μου δίνει πίσω το πιάτο, το ακυρώνω.

Τρώει τις πατάτες και το κεφαλοτύρι και του λέω “τη μάνα μου δεν μπορείς να την βρίζεις. Να σταματήσεις γιατί εγώ είμαι 65 χρόνων και εσύ είσαι 53. Να σέβεσαι. Δεν θέλω να με προσβάλεις γιατί ακούνε και οι αλλοι”. Ήταν και η αφεντικίνα μπροστά και του είπε και εκείνη να σταματήσει».

Τότε, σύμφωνα με τον 65χρονο σεφ που μιλάει στο newsit.gr, ο δράστης «σηκώνεται, παίρνει το πιρούνι. Η κυρία που έχει το μαγαζί του πιάνει το δεξί χέρι και εκείνος παίρνει με το αριστερό του χέρι το μαχαίρι και μου το καρφώνει στην κοιλιά.

Εγώ νόμιζα ότι με χτύπησε με πιρούνι. Βγαίνω έξω, σηκώνω την στολή μου και την μπλούζα μου και βλέπω το αίμα, έφευγε σαν βρύση. Πάω στο τραπέζι και βλέπουμε αίματα στο μαχαίρι».

Όπως μας αναφέρει ο μάγειρας που έχει καταγωγή από την Αλβανία, «αυτός έκατσε και γύριζε στο μαγαζί για 2-3 λεπτά. Μετά βγήκε και πήρε το μηχανάκι του και έφυγε».

Μάλιστα, όταν έγινε το αιματηρό περιστατικό, ο 65χρονος αναφέρει ότι «η κυρία μου είπε “δεν θα φύγεις με ασθενοφόρο, θα φύγεις με το αμάξι σου”. Της είπα “δεν μπορώ να οδηγήσω”. Μπορεί στον δρόμο να ζαλιζόμουν, μπορεί να έκανα ζημιά. Φοβήθηκε για να το κρύψει».

Ο άνθρωπος που μαχαίρωσε τον μάγειρα του ουζερί, έφυγε με το μηχανάκι του και από εκείνη την στιγμή τον αναζητούν οι Αρχές.

Ωστόσο, ο 65χρονος επισημαίνει, μιλώντας στο newsit.gr ότι «αυτός απαγορεύεται να φεύγει από τη χώρα. Ερχόταν συνέχεια το μαγαζί, έπινε και μάλωνε συνέχεια. Όποτε δεν πίνει, είναι το καλύτερο παιδί. Δεν φοβήθηκα. Απλά σκέφτηκα μήπως έχει βρει αλλού το χτύπημα, μου έχει κάνει ζημιά μέσα».

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άντρα και τον μετέφερε τραυματισμένο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Εκεί υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται, με την ζωή του πλέον να μην κινδυνεύει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις