Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 22χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στον Βαθύλακκο

Από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, τραυματίστηκαν άλλα επτά άτομα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (31.07.2025) στο ύψος του Βαθύλακκου, στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο νεαρός που τραυματίστηκε σοβαρά, κατέληξε.

Το θύμα του τροχαίου στη Θεσσαλονίκη, είναι ένας 22χρονος υπήκοος Σερβίας, που αρχικά διακομίσθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Από το τροχαίο δυστύχημα, όπως γράφει το voria.gr στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τραυματίστηκαν άλλα επτά άτομα, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Για αρκετή ώρα το ρεύμα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου προς Ευζώνους παρέμενε κλειστό και πραγματοποιούνταν εκτροπή της κυκλοφορίας. Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι ο δρόμος άνοιξε. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δήμαρχος Άργους για τον θάνατο του 20χρονου: «Ηθικά και νομικά περιττή η προφυλάκιση των αστυνομικών – Κακώς τον άφηναν να οδηγεί»
«Εκφράζω την απόλυτη και ειλικρινή μου στήριξη στους δύο αστυνομικούς και στις οικογένειές τους, που δοκιμάζονται σκληρά», ανέφερε μεταξύ άλλων
Αστυνομικοί στο σημείο του αιματηρού περιστατικού στο Άργος 11
Εξαφάνιση Κινέζας στη Λούτσα: Η μήνυση που κατέθεσε ο σύζυγος της Γιου Τινγκ και οι φόβοι για αρπαγή και δολοφονία της 50χρονης
«Καταθέσαμε μήνυση για τα αδικήματα της  αρπαγής και ανθρωποκτονίας και ελπίζουμε οι αρχές να κινηθούν αμεσα και να φωτίσουν την υπόθεση» λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος του συζύγου της 50χρονης Αναστάσιος Ντούγκας
Γιου Τινγκ 7