Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο μετά τη δολοφονία της Γεωργίας – Πώς οι δράστες προσπάθησαν να σβήσουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο μετά τη δολοφονία της Γεωργίας – Πώς οι δράστες προσπάθησαν να σβήσουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία

Νέο βίντεο ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία της Γεωργίας Μουράτη στη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτει το newsit.gr.

Στο οπτικό υλικό που εξασφαλίσαμε για την άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη, αποτυπώνεται το σχέδιο των δραστών, προκειμένου να καλύψουν την εγκληματική τους ενέργεια.

Με κάθε λεπτομέρεια και χωρίς να χάσουν στιγμή την ψυχραιμία τους φαίνεται να λειτούργησαν ο σύντροφος της 41χρονης και ο συνεργός του.

Οι δύο δράστες αφού δολοφόνησαν την άτυχη γυναίκα πάνω στο κρεβάτι όπου κοιμόταν, στη συνέχεια έβαλαν τη σορό της στο μπαούλο και την μετέφεραν με το αυτοκίνητο του 34χρονου σε δύσβατη περιοχή της Νέας Τριγλίας στη Χαλκιδική.

Στη συνέχεια, επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος. Παίρνουν από το διαμέρισμα το στρώμα και το πετάνε περίπου 100 – 150 μέτρα μακριά από την οδό Αριστείδου 14, όπου έμενε το ζευγάρι.

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το newsit.gr, αποτυπώνονται οι τελευταίες κινήσεις των δραστών, προκειμένου να «σβήσουν» τα στοιχεία της δολοφονικής τους ενέργειας.

Είναι 06:22 το πρωί της 2ας Ιανουαρίου του 2024, περίπου 4,5 ώρες μετά τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, όταν κάμερες της περιοχής συλλαμβάνουν για άλλη μια φορά το αυτοκίνητο του 34χρονου συνεργού του συντρόφου της Γεωργίας.

Στον ουρανό του οχήματος υπάρχει ένα στρώμα, το οποίο οι δράστες το αντικατέστησαν με αυτό που είχαν πετάξει λίγη ώρα νωρίτερα.  

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις