Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο με έγκαυμα 5χρονος που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια παιχνιδιού

Συνελήφθη ο 43χρονος ιδιοκτήτης του αναψυκτήριου και ο 58χρονος ιδιοκτήτης των παιδικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένα πεντάχρονο αγόρι το οποίο τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια παιχνιδιού στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (17.08.2025) σε αναψυκτήριο στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο λειτουργούσαν ψυχαγωγικά παιχνίδια. Κατά την επαφή του με ένα από τα παιχνίδια, το 5χρονο αγοράκι υπέστη έγκαυμα στο δεξί του χέρι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι είναι καλά στην υγεία του καθώς το έγκαυμα που υπέστη δεν είναι σοβαρό.

Μετά την καταγγελία, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας συνέλαβαν τον 43χρονο ιδιοκτήτη του αναψυκτήριου και τον 58χρονο ιδιοκτήτη των παιδικών ψυχαγωγικών παιχνιδιών, ενώ κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς 14 παιδικά ψυχαγωγικά παιχνίδια και 1 φωτιστικός σωλήνας LED.

Παιχνίδια
Τα παιχνίδια από τα οποία τραυματίστηκε ο 5χρονος

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα