Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που πυροβόλησε στον Εύοσμο μετά από καυγά οδηγών

Το περιστατικό συνέβη, όταν ο 30χρονος διαπληκτίστηκε αρχικά με γυναίκα οδηγό, την οποία έσπευσε να υπερασπιστεί ο 41 ετών άνδρας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η αστυνομία έχει στα χέρια της τα στοιχεία του ανθρώπου που το βράδυ της Δευτέρας (5.5.2025) πυροβόλησε στο έδαφος μετά από καυγά που είχε με 41χρονο οδηγό στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για 30χρονο, υπήκοο Αλβανίας, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το περιστατικό συνέβη, όταν ο 30χρονος διαπληκτίστηκε αρχικά με γυναίκα οδηγό, την οποία έσπευσε να υπερασπιστεί ο 41 ετών άνδρας, με καταγωγή από τη Γεωργία. Ακολούθησε αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών, με τον πρώτο να χρησιμοποιεί σωματική βία, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε μία φορά στο έδαφος για εκφοβισμό, προτού επιστρέψει στο αυτοκίνητό του και αποχωρήσει από το σημείο.

Ο 41 ετών άνδρας τραυματίστηκε ελαφρά από τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανεβάζουν ξανά ρολά τα καταστήματα της Pizza Fan - Επιστρέφουν οι 2.000 εργαζόμενοι, μέχρι τη Δευτέρα οι πληρωμές τους
Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να στελεχωθεί το τηλεφωνικό κέντρο για να λειτουργήσει και να συνδεθεί με όλα τα υποκαταστήματα - τα 109 υποκαταστήματα και franchise σε ολόκληρη τη χώρα
Pizza Fan: Ανεβάζουν ξανά ρολά τα καταστήματα – Επιστρέφουν οι 2.000 εργαζόμενοι, μέχρι τη Δευτέρα οι πληρωμές τους
26