Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Θωρακίζεται το δικαστικό μέγαρο

Με τεχνικά μέσα που θα συμβάλλουν στη «θωράκισή» του από βομβιστικές επιθέσεις -παρόμοιες μ’ αυτήν του περασμένου Μαΐου- εφοδιάζεται το δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόκειται για μαγνητικές πύλες και συστήματα ελέγχου χειραποσκευών X-RAY, που ήδη τοποθετούνται στην κεντρική είσοδο του κτιρίου και αναμένεται να λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα.

Για την εγκατάσταση αυτών των συστημάτων ασφαλείας, είχε δεσμευτεί στο πρόσφατο παρελθόν ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, σε συσκέψεις που είχε με φορείς της Θεσσαλονίκης που εμπλέκονται στην απονομή της Δικαιοσύνης.

Σε πρώτη φάση τοποθετήθηκαν τρεις μαγνητικές πύλες στην κεντρική είσοδο του δικαστικού μεγάρου (επί της οδού 26ης Οκτωβρίου), ενώ στο ίδιο σημείο θα τοποθετηθούν τις επόμενες μέρες δύο συστήματα ελέγχου χειραποσκευών X-RAY. Όπως έγινε γνωστό, από αυτό το σημείο θα εισέρχεται στο κτίριο το κοινό και θα υποβάλλεται στον προβλεπόμενο έλεγχο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στη Λέσβο: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 36χρονης γιατρού – «Αυτό που συνέβη είναι μία στο εκατομμύριο, παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση»
Συγκινεί ασθενής της 36χρονης γιατρού - «Η Μάγδα μου έσωσε τη ζωή. Την ευχαρίστησα και μου χαμογέλασε, δεν μου είπε τίποτα άλλο»
Η 36χρονη γιατρός στη Λέσβο
«Αγαπούσε "τη βίλα της" και είχε παράπονα από τον ενοικιαστή» λέει η σπιτονοικοκυρά της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Η σπιτονοικοκυρά της 45χρονης αποκάλυψε ότι το θύμα είχε προβλήματα και παράπονα από τον ενοικιαστή της, ενώ πολλές φορές της είχε πει ότι θέλει να τον διώξει από το σπίτι της
Ο Σκοπιανός δολοφόνος και η Σταυρούλα Λεβεντάκη