Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Την χτύπησε με σπασμένο μπουκάλι και την έπνιξε» – Το πόρισμα της ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 84χρονης

Θεσσαλονίκη: «Την χτύπησε με σπασμένο μπουκάλι και την έπνιξε» – Το πόρισμα της ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 84χρονης

Πρωτοφανής αγριότητας ήταν ο θάνατος της 84χρονης γυναίκας από τα χέρια του γιου της στο Ξηροχώρι Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη όπως προκύπτει από το πόρισμα της νεκροψίας- νεκροτομής.

Η 84χρονη που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ήταν ανήμπορη να αντιδράσει ξεψύχησε με τρόπο που σοκάρει όπως είχε αναφέρει και το newsit.gr, καθώς ο 59χρονος γιος της τη χτύπησε με μανία στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στον θώρακα, της έμπηξε ένα σπασμένο μπουκάλι στην κορυφή του κεφαλιού ενώ το τέλος την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.

Όπως ανέφερε στη Voria.gr η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγκελίδου, που πραγματοποίησε τη νεκροψία-νεκροτομή στο άψυχο κορμί της, «ήταν κακοποιημένη με πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στον θώρακα» με τον γιο της να χαρακτηρίζεται «ψυχασθενής με χρόνιους εγκλεισμούς στα ψυχιατρεία».

«Τα χτυπήματα έγιναν με τα χέρια (σ.σ. από τον δράστη) και με ένα αιχμηρό αντικείμενο στην αριστερή βρεγματική χώρα, δηλαδή στην κορυφή του κεφαλιού, μάλλον με σπασμένο μπουκάλι. Όλα τα άλλα χτυπήματα τα έκανε με τα χέρια», τόνισε.

Η ιατροδικαστής ακόμη ανέφερε ότι η 84χρονη «πέθανε αμέσως διότι είχαμε και σύσφιξη της περιοχής του λαιμού. Την έπνιξε».

Παραπέμφθηκε στον ανακριτή ο 59χρονος 

Στο μεταξύ, στον 7ο ανακριτή Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 59χρονος που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της 84χρονης μητέρας του, χθες το πρωί, στο σπίτι όπου διέμεναν, στο Ξηροχώρι Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Στον εισαγγελέας του άσκησε δίωξη με τον ίδιο να εμφανίζεται μετανιωμένος για την πράξη του. 

 

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις