Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση γυναίκας σε ιδιοκτήτρια ουζερί – «Την προηγούμενη είχε χτυπήσει πελάτη»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση μίας 40χρονης γυναίκας στην ιδιοκτήτρια ενός ουζερί στη Θεσσαλονίκη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Το περιστατικό της πρωτοφανούς επίθεσης στη Θεσσαλονίκη συνέβη την περασμένη Παρασκευή (04.10.24) το μεσημέρι, με την 40χρονη να γρονθοκοπά στο πρόσωπο την ιδιοκτήτρια του ουζερί, γιατί όπως υποστήριξε δεν της επέτρεψε την είσοδο.

Στο παρακάτω βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται η στιγμή που η 40χρονη μπαίνει στο μαγαζί και έρχεται στα χέρια με την ιδιοκτήτρια, η οποία και τη διώχνει από το ουζερί.

Όπως θα δείτε κι εσείς στο οπτικό υλικό, μετά το επεισόδιο με την ιδιοκτήτρια, η 40χρονη βγαίνει έξω από το μαγαζί, όπου πελάτες προσπαθούν να την κρατήσουν εκεί και να την ηρεμήσουν. 

Σημειώνεται πως η 40χρονη κρίθηκε ένοχη από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Όπως λένε οι πληροφορίες, φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα εξάρτησης από το αλκοόλ. 

Μιλώντας στο newsit,gr, η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού τόνισε ότι η 40χρονη την προηγούμενη ημέρα από το επεισόδιο, είχε επιτεθεί και σε πελάτη του μαγαζιού.

«Η γυναίκα αυτή δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στη γειτονιά. Φωνάζει, βρίζει, αν δεν της αρέσει κάτι που μπορεί να είπε κάποιος, μπορεί και να τον χτυπήσει.

Μια μέρα πριν την επίθεση σε μένα, ήρθε ξανά στο μαγαζί και χτύπησε έναν άλλο πελάτη. Τον έριξε κάτω και ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα ο άνθρωπος.

Την άλλη ημέρα ήρθε ξανά, άρχισε να βρίζει, την έδιωξα. Ήταν και άλλοι πελάτες μπροστά που προσπαθούσαν να την κρατήσουν έξω. Βγήκα κι εγώ και λίγο πιο πέρα από το μαγαζί με χτύπησε κι εμένα με μπουνιά. Είναι πολύ επικίνδυνη», κατέληξε.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έφοδος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Τρικάλων: Ελέγχονται 40 κτηνοτρόφοι – Δικογραφίες για απάτη και ξέπλυμα χρήματος
Στην έρευνα περιλαμβάνεται το ενδεχόμενο ψευδών βεβαιώσεων, ενώ εξετάζεται και η πιθανότητα ύπαρξης οργανωμένης εγκληματικής δράσης
ΟΠΕΚΕΠΕ
Αλόννησος: Δύο νέα φωκάκια γεννήθηκαν στο Θαλάσσιο Πάρκο – Ελπίδες για νέο ρεκόρ γεννήσεων της μεσογειακής φώκιας
Το πρώτο νεογνό της φετινής περιόδου εντοπίστηκε σε ανοιχτή παραλία - Πέρσι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια φώκιες γέννησαν και θήλασαν τα μικρά τους εκτός σπηλιών
Φώκια
ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Φιρινίδη και της 35χρονης συζύγου του
«Η ολοκλήρωση των απολογιών σηματοδότησε την περάτωση της συνεργασίας διότι προέκυψε διαφωνία ως προς τη χάραξη της υπερασπιστικής γραμμής, καθώς και τον τρόπο δημόσιας έκφρασής της», αναφέρει η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Τσάκου
ΜΚΟ
43ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Ξεκίνησαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική – Ποιοι δρόμοι κλείνουν
Οι παρεμβάσεις της Τροχαίας επηρεάζουν ήδη κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, ενώ η μεγαλύτερη κυκλοφοριακή επιβάρυνση αναμένεται το Σάββατο και κυρίως την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής του μεγάλου αγώνα
Μαραθώνιος