Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Βίος και πολιτεία» ο Αλβανός που δολοφόνησε τον Άλκη

Θεσσαλονίκη

Ο 23χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης, 02.02.2022, για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στην Θεσσαλονίκη, είναι γνώριμος των Αρχών.

Πρόκειται για οπαδό του ΠΑΟΚ με… πλούσιο παρελθόν στην οπαδική βία, με την προσαγωγή του να γίνεται το βράδυ της Τρίτης από τις Αρχές και έναν φίλο του αδικοχαμένου Άλκη να τον αναγνωρίζει.

Ο νεαρός άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία είχε συλληφθεί το 2019 για οπαδική συμπλοκή και εις βάρος του εκκρεμεί δίκη, ενώ όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, η επίθεση τον Μάρτιο του 2019 έγινε με πανομοιότυπο τρόπο και στην ίδια περίπου περιοχή!

Τότε, ο 23χρονος -σήμερα- μαζί με άλλα τρία άτομα επιτέθηκαν με παρόμοιο τρόπο σε δύο νεαρούς, αφού τους αιφνιδίασαν και τους ρώτησαν τι ομάδα είναι. Τα χτυπήματα ήταν ταυτόσημα, με μαχαίρι στον μηρό, με τους αστυνομικούς να μιλούν για σχεδόν ίδιες συνθήκες.

Ο 23χρονος τότε συνελήφθη ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος, με τη δίκη εις βάρος του να εκκρεμεί. Σύμφωνα με τις Αρχές, τον τελευταίο χρόνο στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, έχουν σημειωθεί 15 παρόμοιες επιθέσεις, με χτυπήματα δηλαδή με μαχαίρι στον μηρό.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Και στα θλιβερά επεισόδια του Βόλου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 23χρονος είναι ιδιοκτήτης του ενός από τα δύο αμάξια τα οποία ενεπλάκησαν στην επίθεση.

Μάλιστα στη θέση του οδηγού αυτού του αυτοκινήτου έχουν βρεθεί κηλίδες αίματος, οι οποίες εξετάζονται από τα εγκληματολογικά και μένει να φανεί αν ανήκουν στον άτυχο 19χρονο.

Click4more: Δολοφονία 19χρονου στην Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της επίθεσης

Όπως αποκαλύπτει το Live News, μάλιστα, ο 23χρονος συλληφθείς είχε πάρει μέρος και στα θλιβερά επεισόδια του Βόλου στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ το 2017, με τα έκτροπα που είχαν σημειωθεί τότε πάνω στη γέφυρα.

Μάλιστα, φαίνεται και τότε να κρατά μαχαίρι και να επιτίθεται, ωστόσο δεν είχε συλληφθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος εργάζεται σε γνωστό μπαρ της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των Λαδάδικων.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: Live News.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις