Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: «Χτυπούσε ο συναγερμός κι αυτοί ήταν μέσα» – Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε σπίτι

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο βίντεο ντοκουμέντο διάρκειας 1:06 καταγράφονται δύο άτομα, τα οποία τρέχουν μακριά από το σπίτι, που ήταν ο στόχος της διάρρηξης στη Θεσσαλονίκη.

Αυτοί οι δύο πιθανώς είναι οι τσιλιαδόροι, ενώ μετά από λίγα δευτερόλεπτα διακρίνονται και άλλοι δύο άντρες, οι οποίοι και εκείνοι τρέχουν μακριά από το σημείο. Όλα συνέβησαν όπως λέει στο newsit.gr η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στις 3 Μαρτίου, στις 9 παρά πέντε το βράδυ.

«Ήταν δύο τύποι που έκοβαν βόλτα πέρα δώθε, μετά ο ένας χτυπάει δύο φορές το κουδούνι και περιμένει και ξαφνικά αρχίζει να κλωτσάει την πόρτα, τέσσερις φορές πολύ δυνατά. Αυτός από τις κάμερες φαινόταν ότι μιλάει στο κινητό. Φαίνεται αυτοί οι δύο να φεύγουν και από μία άλλη κάμερα φαίνεται ένα ζευγάρι να τρέχει. Είχαν τσιλιαδόρους που τους ειδοποίησαν», τονίζει η ίδια στο newsit.gr.

Το ευτυχές ήταν ότι η ιδιοκτήτρια ήταν στο μαγαζί, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σπίτι της και έτσι κατάφερε να ακούσει τον συναγερμό.

 

«Πρόλαβαν και ανέβηκαν στον 2ο όροφο, δεν έχω τίποτα το ιδιαίτερο, τα άδειασαν βέβαια, πήραν ακόμα και φο μπιζού. Ένα καλό ρολόι, μία καλή σφυρίχτρα γιατί είμαι γυμνάστρια και ένα ματάκι. Δεν είχα πράγματα αξίας. Χτυπούσε ο συναγερμός και αυτοί ήταν μέσα.

Το μαγαζί μου είναι δίπλα και τους άκουσα. Το κατάλαβαν ότι τον άκουσα, γιατί με είδαν να πλησιάζω. Τρόμαξα, ήταν ένα περίεργο συναίσθημα» καταλήγει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που έπεσε την περασμένη εβδομάδα θύμα διάρρηξης στη Θεσσαλονίκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μακελειό στα Βορίζια: «Ο γαμπρός μου δεν έκανε τίποτα, πήγε μόνο τον Φανούρη στο νοσοκομείο» λέει η αδερφή του 39χρονου νεκρού
Πλέον ο 43χρονος γαμπρός του Φανούρη Καργάκη κατηγορείται και επίσημα για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Μακελειό στα Βορίζια 15
Τρία φιλικά άτομα της οικογένειας Καργάκη προσπάθησαν να μπουν κρυφά στα Βορίζια - Προσήχθησαν με άλλους δύο και κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα
Σε σπηλιά που ανήκει σε χωράφι του γαμπρού του Καργάκη είχε εντοπιστεί οπλισμός, μεταξύ των οποίων μία καραμπίνα, ένα εννιάρι πιστόλι, σκάγια και σφαίρες
Αστυνομικό μπλόκο στα Βορίζια
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
32