Ελλάδα

Θετική στον κορονοϊό η Αναλένα Μπέρμποκ – Δεν έρχεται στην Ελλάδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Αναλένα Μπέρμποκ που αναμενόταν στην Ελλάδα την Πέμπτη, με αποτέλεσμα να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες επισκέψεις της.

“Η Γερμανίδα Υπουργός Εξωτερικών Anallena Baerbock ανέβαλε την επίσκεψη της στην Αθήνα, που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 9 Ιουνίου, λόγω νόσησης”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου.

Σημειώνεται πως η Αναλένα Μπέρμποκ βρισκόταν ήδη στο Πακιστάν και ετοιμαζόταν να έρθει στην Ελλάδα. Ωστόσο, κατά την επίσκεψή της στο Πακιστάν βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, ενώ ακύρωσε και τις προγραμματισμένες για την Πέμπτη και την Παρασκευή επισκέψεις της στην Αθήνα και στην Άγκυρα αντίστοιχα.

Σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών Κρίστοφερ Μπούργκερ από το Ισλαμαμπάντ, κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος η κυρία Μπέρμποκ διαπίστωσε ότι είχε χάσει τη γεύση της και το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε κατόπιν ήταν θετικό.

Υπήρχε κρούσμα στο οικογενειακό της περιβάλλον το Σαββατοκύριακο, με το οποίο όμως η υπουργός ήρθε σε ελάχιστη επαφή και υποβαλλόταν συνεχώς σε τεστ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το Χωριάτικο»: Χορηγούσε χριστουγεννιάτικες γιορτές συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ – Ο αστυνομικός από τη Μύκονο που «σφύριζε» για ελέγχους
Στο μικροσκόπιο κρατικοί υπάλληλοι - Ο Γιαννακόπουλος έδινε 300 ευρώ τον μήνα σε αστυνομικό για να τον ενημερώνει για ελέγχους - Τα «δώρα» Yves Saint Laurent στην επιθεώρηση εργασίας για 10 υπαλλήλους
EUROKINISSI
23
Χρήστος Χαρίτος: Ο πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου εξομολογείται – «Όνειρό μου από παιδί»
«Η δουλειά του πιλότου ενός μαχητικού με αποστολή την αεροπορική επίδειξη είναι μια δουλειά όπου το περιθώριο λάθους είναι πρακτικά μηδενικό» λέει ο επισμηναγός Χαρίτος
Ο επισμηναγός Χρήστος Χαρίτος, πιλότος του F-16 «Ζευς» που θα πετάξει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2026