Ελλάδα

Θετικός στον κορoνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε σήμερα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι ασυμπτωματικός και τον παρακολουθεί ο προσωπικός του γιατρός. Ακολουθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο και βρίσκεται στην Ι.Αρχιεπισκοπή Αθηνών. 

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρίσκεται θετικός στον κορονοϊό, ωστόσο, έχει κάνει όλα τα εμβόλια κατά της νόσου. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που ταξί μεταφέρει τον Γιώργο Μαζωνάκη στην κλινική στο Κολωνάκι, λίγο πριν πεθάνει - Δείτε βίντεο
Ο ιδιοκτήτης του ταξί που εντοπίστηκε από τις αστυνομικές και θα καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα, ανέφερε ότι μετέφερε τον γνωστό τραγουδιστή στις 13:55 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο Κολώνακι
Γιώργος Μαζωνάκης