Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο για τον θάνατο της Χρυσούλα Γιαταγάνα

Γιαταγάνα

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο της Χρυσούλας Γιαταγάνα εξέδωσαν ο Υπ. Δικαιοσύνης, ο Πρόεδρος της Βουλής και κόμματα.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μιχάλης Καλογήρου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια της τ. εισαγγελέως και τ. βουλευτή Χρυσούλας Γιαταγάνα, η οποία κατά τη διάρκεια του βίου της με το ήθος, την εργατικότητα και την ακεραιότητα της έδρασε πάντοτε με γνώμονα το όφελος του κοινωνικού συνόλου και του κράτους δικαίου.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, που δήλωσε: «Η Χρυσούλα Γιαταγάνα επέδειξε μια δραστήρια και πάντοτε συνεπή παρουσία στη Βουλή των Ελλήνων, ενώ διετέλεσε επί 14 χρόνια Εισαγγελέας Πρωτοδικών, με σημαντική προσφορά στο χώρο της Δικαιοσύνης και της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».

«Η Χρυσούλα Γιαταγάνα υπήρξε μια γυναίκα με ήθος, που πρόσφερε στο θεσμό της δικαιοσύνης και στα κοινά», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο της Χρυσούλας Γιαταγάνα, πρώην βουλευτή και εισαγγελέα, στην οικογένεια και τους οικείους της.

Συλλυπητήρια εξέφρασε και η Υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη η οποία σημείωσε πως: «Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους της Χρυσούλας Γιαταγάνα. Η εκλιπούσα υπηρέτησε όλες τις θέσεις που κατέκτησε στον επαγγελματικό και δημόσιο βίο με συνέπεια. και εντιμότητα. Προσέφερε πολλά στην κοινωνία και την πατρίδα».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις