Ελλάδα

Θρίλερ με την απαγωγή της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης – Ζητούσαν λύτρα 10 εκατ. ευρώ και πήραν 82.500 ευρώ

- Οι απαγωγείς απελευθέρωσαν την 27χρονη σήμερα το πρωί σε περιοχή της Άνω Κυψέλης
- Η 27χρονη ζει στην Αθήνα και σπουδάζει σε σχολή που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας
- Από την Κυψέλη, όπου την ελευθέρωσαν, την παρέλαβε η οικογένειά της και είναι υγιής
- Η οικογένεια της 27χρονης παρέδωσε τα λύτρα σε σημειο στο Ολυμπιακό Στάδιο

Τέλος πήρε το θρίλερ της απαγωγής μίας 27χρονης φοιτήτριας, υπόθεση που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, λόγω των κρίσιμων διαπραγματεύσεων των απαγωγέων με την οικογένεια του θύματος και την ελληνική αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, όταν η νεαρή κοπέλα που σπουδάζει στην Αθήνα, έπεσε θύμα απαγωγής βραδινές ώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή κοπέλα εκτός από φοιτήτρια εργάζεται και σε νυχτερινό κέντρο. Κατά την διαδρομή προς την εργασία της έγινε και η απαγωγή.

Η 27χρονη κοπέλα είναι ανιψιά του ισχυρού άντρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, κ. Καϋμενάκη και συγκεκριμένα, κόρη της αδελφής του.

Μετά απο διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς, η οικογένεια τελικά αποφάσισε να δώσει τα λύτρα. Από την πρώτη στιγμή τις διαπραγματεύσεις τις έκανε ο πατέρας της κοπέλας, καθοδηγούμενος πάντα από τους ειδικούς διαπραγματευτές της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι απαγωγείς αρχικά ζήτησαν 10 εκατομμύρια ευρώ, αλλά μετά από διαπραγματεύσεις κατέληξαν τελικά στο ποσό των 82.500 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  το ραντεβού για την καταβολή των λύτρων κλείστηκε σε σημείο του Ολυμπιακού Σταδίου στο Μαρούσι και εκεί η οικογένεια άφησε τον σάκο με τα χρήματα.

Τελικά η νεαρή κοπέλα απελευθερώθηκε μόλις σήμερα το πρωί σε περιοχή στην Άνω Κυψέλη. Από το σημείο την παρέλαβαν οι γονείς της και ήταν υγιής. Όλη τη διάρκεια της απαγωγής, το κινητό της κοπέλας άνοιξε μόνο μία φορά, προκειμένου να βεβαιωθεί η μητέρα της πως είναι καλά στην υγεία της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Τύμπανα» πολέμου στην Ευρώπη: Πώς αντιδρούν οι Έλληνες στο ενδεχόμενο μίας σύρραξης
Με φόντο τον καταστροφικό πόλεμο στην Ουκρανία και τις προειδοποιήσεις ξένων και Ελλήνων αξιωματούχων, το ενδεχόμενο να ξεσπάσει και νέος πόλεμος στην Ευρώπη, τρομοκρατεί τους Έλληνες
Στρατιώτες
11
Κωνσταντίνος Ανεστίδης: «”Λάσπη” όσα λέγονται – Αν ήμουν παράνομος γιατί μου μπήκαν χρήματα στις 17 Δεκεμβρίου;»
Νέες δηλώσεις από τον αγροτοσυνδικαλιστή των Μαλγάρων που ελέγχεται για επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ ύψους 122.000 ευρώ - «Είναι όλα ιδιόκτητα και δεν υπάρχει κάτι να κρύψω», ανέφερε
Κώστας Ανεστίδης
33
Ο «Φρατέλο», ο «Ζούμπο», τα βασανιστήρια των ανήλικων που πουλούσαν ναρκωτικά στα σχολεία και η «καβάτζα» στα Πατήσια
Οι αστυνομικοί ερευνούν την εμπλοκή ενός βαρυποινίτη της αλβανικής μαφίας που κρατείται στην Ελλάδα - Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες και το βίντεο ντοκουμέντο με τις τιμωρίες
Ο «Φρατέλο», ο «Ζούμπο», τα βασανιστήρια των ανήλικων που πουλούσαν ναρκωτικά στα σχολεία και η «καβάτζα» στα Πατήσια