Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Θρίλερ με ανθρώπινα οστά στον Εθνικό Κήπο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Τα πρώτα οστά είχαν βρεθεί τον περασμένο Ιανουάριο
– Οστά του ίδιου σκελετού βρέθηκαν έναν μήνα αργότερα
– Πώς συνδέεται η υπόθεση με άνδρα που εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 2015
 

Θρίλερ στον Εθνικό Κήπο με ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν και πιθανότατα ανήκουν σε άτομο, γεννημένο στην Αλβανία.

Τα πρώτα οστά είχαν βρεθεί τον περασμένο Ιανουάριο, σε παρτέρι μέσα στον Εθνικό Κήπο και μάλιστα ήταν σε κοινή θέα. Ο ιατροδικαστής είχε διαπιστώσει ότι δεν φέρουν προθανάτια τραύματα, αλλά υπάρχουν σημάδια από σαρκοφάγα ζώα, μεταθανάτια.

Τον Φεβρουάριο, βρέθηκαν παρόμοια οστά του ίδιο σκελετού και η αστυνομία εκτιμά ότι ανήκουν σε άτομο γεννημένο στην Αλβανία, του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί τον Σεπτέμβριο του 2015, στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Το καλοκαίρι του 2015, το άτομο αυτό εργαζόταν σε μαγαζί στη Σαντορίνη, μέχρι που άρχισε να λέει στους εργοδότες του ότι παρακολουθούσαν τον ίδιο και το κινητό του, αφήνοντας μάλιστα και υπόνοιες πως τον παρακολουθούσαν… εξωγήινοι!
Οι εργοδότες αποφάσισαν να του αλλάξουν σπίτι, όπως και έγινε, αλλά εκείνος επέμενε να λέει και στη νέα ιδιοκτήτρια πως τον παρακολουθούσαν και υπήρχαν παρεμβολές στο κινητό του.
Έτσι, οι εργοδότες, του έδωσαν άδεια για 10 ημέρες. Εκείνος άφησε το νησί και επέστρεψε στην Αθήνα. Στις 31 Σεπτεμβρίου 2015, βρέθηκαν η ταυτότητα και το διαβατήριό του μέσα στον Εθνικό Κήπο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε