Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Θρίλερ με την εξαφάνιση μονοκινητήριου αεροσκάφους – Συνεχίζονται οι έρευνες 2 ημέρες μετά

Εξαφάνιση μονοκινητήριου αεροσκάφους

Συνεχίζονται οι έρευνες για την εύρεση του μονοκινητήριου αεροσκάφους, του οποίου τα ίχνη αγνοούνται από τη Δευτέρα (15.11.2021), όπως έκανε γνωστό και η κόρη του πιλότου με ανάρτησή της στο Facebook.

Σήμερα Τετάρτη (17.11.2021), περίπου 48 ώρες μετά την εξαφάνιση του μονοκινητήριου αεροσκάφους, οι έρευνες συνεχίζονται καθώς το τελευταίο στίγμα που δόθηκε από το κινητό του 60χρονου πιλότου ήταν στην περιοχή της Χάλκης στη Λάρισα. 

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος Έλληνας πιλότος απογειώθηκε από τη Θήβα με προορισμό τη Δράμα και σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN, οι έρευνες θα συνεχιστούν και σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας, στις οποίες συμμετέχει και η Πολεμική Αεροπορία, καθώς το αεροσκάφος εξαφανίστηκε χωρίς να εκπέμψει σήμα κινδύνου.

Είχε προηγηθεί επικοινωνία με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ώστε ο πιλότος να ενημερωθεί για τον καιρό και όπως αποκάλυψε η σύζυγός του στο newsit.gr, κοντά στην Κατερίνη είχε ομίχλη. 

Η οικογένεια του 60χρονου απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει τις έρευνες, καθώς πρόκειται για έναν έμπειρο πιλότο, ο οποίος γνώριζε τη διαδρομή και είχε ταξιδέψει πολλές φορές με το μονοκινητήριο αεροσκάφος του, όπως δήλωσε και η σύζυγός του.

Η ανάρτηση της κόρης του πιλότου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις