Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θρήνος σε Πάτρα και Κρήτη – Ποδαρικό του 2018 με νεκρούς, τραυματίες και φωτιές

Κρήτη Πάτρα

– Νεκροί δύο άνδρες μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Πάτρα και τροχαίο στην Κρήτη
– Από το κέντρο διασκέδασης στο νοσοκομείο βρέθηκαν τρεις νεαροί στα Χανιά
– Φωτιά κατέστρεψε το σπίτι οικογένειας που γιόρταζε με φίλους την αλλαγή του χρόνου

“Μαύρη” πρωτοχρονιά σε Πάτρα και Χανιά με το “αστυνομικό δελτίο” κάνει ποδαρικό με χαμένες ζωές. Το 2018 μπαίνει με δύο νεκρούς μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στην Πάτρα, αλλά και ένα τροχαίο στην Κρήτη.

Στα Χανιά η διασκέδαση μετατράπηκε σε εφιάλτη για μια παρέα νεαρών, ενώ μια οικογένεια που επέστρεψε μετά το ρεβεγιόν στο σπίτι της βρήκε μόνο στάχτες.

Νεκρός από φωτιά στην Πάτρα

Τραγικό ήταν το ποδαρικό του 2018 για έναν άνδρα, περίπου 50 ετών, στην περιοχή του Ζαβλανίου. Σύμφωνα με το patrastimes 01:55 μετά τα μεσάνυχτα και την αλλαγή του χρόνου, η Πυροσβεστική κλήθηκε να παρέμβει σε φωτιά που είχε εκδηλωθεί σε μονοκατοικία στην οδό Φαρρών 4.

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο βρέθηκαν μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα. Είχε απανθρακωθεί ο ένοικος του σπιτιού. Ο άνδρας ζούσε μόνος. Δεν πρόλαβε να βγει. Οι φλόγες κατέστρεψαν το σπίτι ολοσχερώς.

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στην Κρήτη

Με αίμα βάφτηκε για άλλη μια φορά η άσφαλτος της Κρήτης λίγα λεπτά πριν την εκπνοή του 2017.

Ένας ηλικιωμένος άνδρας παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στα Χανιά.

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρισκόταν στο δρόμο στην περιοχή της Παρηγοριάς στον Κλαδισό Χανίων, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο έδαφος.

Εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητό τους

Λίγες ώρες μετά το θανατηφόρο τροχαίο, στα Χανιά ανήμερα Πρωτοχρονιάς τρεις νεαροί που επέστρεφαν από διασκέδαση βρέθηκαν στο νοσοκομείο.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο λίγο πριν τις 06:00 τα ξημερώματα, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ξέφτγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Οι τρεις νεαροί εγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι μέσα στο όχημα ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας, της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

Οι τραυματίες απεγκλωβίστηκαν από το αυτοκίνητο και διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Βρήκαν το σπίτι τους… στάχτες

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα λίγο πριν τις 02:00 τη νύχτα και γρήγορα έλαβε μεγάλες διαστάσεις.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες και κατάφεραν να περιορίσουν τις φλόγες , ωστόσο το σπίτι υπέστη μεγάλες ζημιές. Η οικογένεια που διαμένει στο σπίτι είχε φύγει πριν την αλλαγή του χρόνου για διασκέδαση.

Με πληροφορίες από: patrastimes cretapostflashnews

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις