Ελλάδα

Tι συμβαίνει με τα δάνεια του Μετοχικού Ταμείου Στρατού

Την δυνατότητα χορήγησης δανείων στους μετόχους και μερισματούχους του Μετοχικού Ταμείου Στράτου ζητά να εξεταστεί η ΠΟΕΣ με επιστολή της στο ΔΣ του ΜΤΣ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αφορμή την υπ΄ αριθμ. 19/23.5.2018 απόφασή του ΔΣ του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας που ενέκρινε τη χορήγηση δανείων σε μετόχους και μερισματούχους της Πολεμικής Αεροπορίας, με δυνατότητα εξόφλησής των έως εξήντα (60) μήνες, η ΠΟΕΣ ζήτησε με επιστολή της από το ΔΣ του ΜΤΣ να εξετάσει την δυνατότητα χορήγησης παρόμοιων δανείων στους μετόχους και μερισματούχους του Στρατού Ξηράς.

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΟΕΣ στο onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σταυρούλα Λεβεντάκη: «Φύλλο και φτερό» το σπίτι της 45χρονης στα Χανιά – Δεύτερη κατάθεση από συγγενικό πρόσωπο «κλειδί»
Οι αρχές προσπάθησαν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που ακολούθησε η 45χρονη μέχρι να χαθούν τα ίχνη της ενώ κάλεσαν να καταθέσει ξανά ένα άτομο από το στενό περιβάλλον της αλλά δεν πρόκειται για τον αδερφό της
Η 45χρονη που εξαφανίστηκε