Ελλάδα

Τι θα γίνει με τα αναδρομικά: Στον προϋπολογισμό το κονδύλι – Γρίφος η πληρωμή τους

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται 250.000 στρατιωτικοί για τα αναδρομικά. Μπήκε στον προϋπολογισμό το κονδύλι - μαμούθ.

Περιμένουν πως και πως την νέα ανακοίνωση της κυβέρνησης για τον τρόπο που θα πληρωθούν. Ποιο είναι το επικρατέστερο σενάριο. Τι ποσά δικαιούνται.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η 40χρονη που τραυματίστηκε στο κεφάλι στο Κιάτο: «Το μηχάνημα μου έπιασε τα μαλλιά, θα είχε φύγει όλο το πρόσωπο»
«Μπήκα στο χειρουργείο και μ’ έχουνε ράψει, περιμένουμε να δούμε αν θα κολλήσει, ήταν η πρώτη μου μέρα και έγινε το κακό» λέει η 40χρονη στο newsit.gr
Ασθενοφόρο
Δικηγορικοί σύλλογοι για δίκη Τεμπών: Συγκεκριμένη δικηγόρος κινήθηκε εκτός δεοντολογίας, λένε «φωτογραφίζοντας» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
«Η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων δεν πρόκειται να εργαλειοποιηθεί ούτε να υποκύψει σε ιδιοτελείς επιδιώξεις ή σκοπιμότητες»
Δίκη για την τραγωδία στα Τέμπη 9