Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Τι θα ισχυριστεί στην ανακρίτρια ο αστυνομικός – μαστροπός

Τι θα ισχυριστεί στην ανακρίτρια ο αστυνομικός – μαστροπός

Αντιμέτωπος με τις ανακριτικές αρχές θα βρεθεί σήμερα (4.10.2023) ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 34χρονη γυναίκα από το Καμερούν.

Αύριο θα καταθέσει και μια γυναίκα από τη Ρουμάνια, η οποία φέρεται να έχει ζήσει κι αυτή εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του αστυνομικού. 

Ο κατηγορούμενος υπαρχιφύλακας, που για περίπου δύο χρόνια είχε μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή της γυναίκας από τη χώρα της Αφρικής, θα βρεθεί σε λίγη ώρα αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος άνδρας θα αρνηθεί τις κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση και θα υποστηρίξει ότι απλώς φιλοξενούσε τη γυναίκα από το Καμερούν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει και η έλευση στα Δικαστήρια της Σχολής Ευέλπιδων μιας γυναίκας από τη Ρουμάνια, η οποία φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να είχε υποστεί κι αυτή στο παρελθόν ανάλογες συμπεριφορές από τον 40χρονο αστυνομικό.

Η δεύτερη γυναίκα, που κλήθηκε από την ανακρίτρια, αναμένεται να περιγράψει στη δικαστική λειτουργό τα όσα έζησε στον παρελθόν από τον υπαρχιφύλακα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις