Ελλάδα

Εκκενώθηκε το ξενοδοχείο Divani Caravel μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Στο ξενοδοχείο βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση της πρεσβείας του Ιράν
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Φάρσα ήταν τελικά η απειλή για εκρηκτικό μηχανισμό, που είχε σημάνει συναγερμό στην αστυνομία καθώς άγνωστος τηλεφώνησε στην Εφημερίδα των Συντακτών και στο «100»  γύρω στις 17.30 το απόγευμα της Τετάρτης (11/02/2026) και είπε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στο Divani Caravel έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ερεύνησαν τον χώρο για βόμβα, ενώ το ξενοδοχείο έχει εκκενωθεί. Να σημειωθεί πως ο άγνωστος έδωσε περιθώριο 40 λεπτών για να σκάσει η βόμβα και μετά από έρευνες των αρχών ο συναγερμός έληξε.

Στο ξενοδοχείο βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση της πρεσβείας του Ιράν για τα 47 χρόνια από την Ισλαμική Επανάσταση. 

Έξω από το ξενοδοχείο που εκκενώθηκε, πραγματοποιείται αντι-ιρανική διαδήλωση με πλήθος κόσμου να φωνάζει συνθήματα κατά της κυβέρνησης της Τεχεράνης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φραγκούλης για τραγωδία στην Ψάθα: «Έλειψε ο συντονισμός των ελικοπτέρων – Δεν επιτρέπεται να επιχειρούν ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο ρίψης νερού»
Ο πραγματογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων Παντελής Φραγκούλης αναλύει τα πρώτα στοιχεία της τραγωδίας και εξηγεί τι, κατά την εκτίμησή του, μπορεί να οδήγησε στη σύγκρουση των δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων
Ελικόπτερο 24
Δολοφονία στην Κυψέλη: Ο 26χρονος σκότωσε την Βρετανίδα επειδή «ήθελε να κάνει τη σύντροφό του χριστιανή» – Η μαρτυρία «κλειδί»
Η σύντροφος του δράστη κατέθεσε στις αρχές ότι ο 26χρονος της αποκάλυψε ότι σκότωσε την Βρετανίδα «επειδή πίστευε πως θέλει να την κάνει χριστιανή»
Η 38χρονη που βρέθηκε νεκρή στην Κυψέλη 15
Η ανατριχιαστική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα από τη σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων στην Ψάθα: «Πυκνοί καπνοί, φωτιά και μεγάλη αγωνία»
Η διασώστρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αποκάλυψε ακόμη ότι τα δύο ελικόπτερα κατέπεσαν σε διαφορετικά σημεία, σε μικρή μεταξύ τους απόσταση
Ελικόπτερο