Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Σήμερα το 3o Olympic Stadium Run στο ΟΑΚΑ – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Σήμερα το 3o Olympic Stadium Run στο ΟΑΚΑ – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Σήμερα η μεγάλη αθλητική γιορτή στο ΟΑΚΑ, το 3o Olympic Stadium Run που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Αττικής και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης».

Με αφετηρία και τερματισμό στο κορυφαίο στάδιο της χώρας, αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας θα έχουν τη δυνατότητα, σήμερα και ώρα 10:00, να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Οι δρομείς αναμένεται να ξεπεράσουν τους 1.200, με συμμετοχές από την Αττική, την Πάτρα, την Καλαμάτα, την Κόρινθο, τη Χαλκίδα αλλά ακόμη και από την Κίνα!

Οι συμμετέχοντες θα διασχίσουν: Τοίχος των Εθνών, την Αγορά, το Ποδηλατοδρόμιο, το Κολυμβητήριο, κ.α. ενώ θα πάρουν το αναμνηστικό τεχνικό t-shirt του αγώνα και αναμνηστικό μετάλλιο. Θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση με ζωντανή αναμετάδοση των αποτελεσμάτων καθώς και ασφαλιστική κάλυψη, υγειονομική υποστήριξη και υδροδοσία κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα. Περιλαμβάνονται αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά και μία μικρότερη απόσταση 2 χιλιομέτρων για παιδιά. Οι διοργανωτές επιφυλάσσουν αρκετές εκπλήξεις και μουσικά δρώμενα.

Αναλυτικά οι δρόμοι που θα μείνουν κλειστοί:

•        Σπύρου Λούη, στο τμήμα της μεταξύ των Λ. Κηφισιάς και Κύμης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηράκλειο.

•        Πιτταρά, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σπ. Λούη και Αρτέμιδος.

•        Παράδρομος Λ. Κύμης, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σπ. Λούη και την είσοδο θεατών του ΟΑΚΑ (επί της Λ. Κύμης), ρεύμα κυκλοφορίας προς Πεύκη.

 

Το Olympic Stadium Run διεξάγεται στη μνήμη του Μαρουσιώτη “Γιατρού της Ειρήνης” Νίκου Δούση – Ρασσιά και εντάσσεται στις δράσεις του Συνεργατικού Σχηματισμού Discover North Athens που συντονίζει η Περιφέρεια Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας της βόρειας Αθήνας και την αύξηση της επισκεψιμότητας της.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις