Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Το Public Συντάγματος φόρεσε τα γιορτινά του και φέτος!

Το Public Συντάγματος φόρεσε τα γιορτινά του και φέτος!

Το 2020 είναι μία πρωτόγνωρη χρονιά για όλο τον πλανήτη. Προγραμματισμοί, ταξίδια, δουλειές, σχέδια και τόσα άλλα γεγονότα έχουν αλλάξει λόγω της πανδημίας. Στη δύσκολη αυτή συγκυρία το Public έρχεται να προσθέσει μία νότα χαράς και ελπίδας, στολίζοντας το κατάστημα Συντάγματος για τα Χριστούγεννα.

Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Public Συντάγματος ήταν πάντα ένα από τα highlight της βόλτας στο κέντρο της Αθήνας κάθε Δεκέμβριο. Φέτος, λόγω των συνθηκών, δεν ήταν παράλογο να σκεφτεί κανείς ότι οι ίδιοι στολισμοί θα απουσιάζουν. Σε πείσμα των καιρών όμως, το Public αποφάσισε να μας διαψεύσει όλους. Το κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας μετατρέπεται για άλλη μία χρονιά στο επίκεντρο της γιορτινής ατμόσφαιρας, μεταδίδοντας έστω και από απόσταση, τη μαγεία των γιορτών.

Μπορεί η φετινή εορταστική περίοδος να αλλάξει τις συνήθειές μας, αλλά, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, όλοι θέλουμε μία ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα να μας περιτριγυρίζει την περίοδο των γιορτών. Το ίδιο φαίνεται να πιστεύει και το Public, που στέλνει μέσα από το στολισμό του καταστήματος τα δικά του θετικά vibes που όλοι έχουμε ανάγκη. Ο στολισμός του Public Συντάγματος τείνει να γίνει θεσμός άλλωστε, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα πραγματοποιηθεί και φέτος.

Ακόμα κι αν η επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα δεν είναι δυνατή, κάθε λογής Χριστουγεννιάτικα είδη μπορούν να γίνουν δικά μας μέσα από το public,gr. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας βρίσκουμε τόσο μεγάλη ποικιλία που μπορούμε να αποκτήσουμε πανεύκολα τα δώρα όλων των αγαπημένων μας προσώπων. Τα προϊόντα που βρίσκουμε πάντα στα καταστήματα Public, όπως οτιδήποτε έχει να κάνει με τεχνολογία, βιβλία, μουσική, gaming και τόσες ακόμα κατηγορίες, μας περιμένουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα και κάνουν τα ψώνια των γιορτών μία πολύ πιο εύκολη διαδικασία.

Η μεγάλη ποικιλία δε σταματά εκεί όμως. Το Public.gr διαθέτει πολλά περισσότερα προϊόντα από ότι θα μπορούσε να βρει κανείς στο κοντινό σου κατάστημα Public. Σε αυτό έχει συμβάλει σημαντικά και το Marketplace που έχει φέρει χιλιάδες νέα προϊόντα από διαφορετικά καταστήματα κάτω από την «ομπρέλα» του Public.gr. Με την επίσκεψη σε ένα μόνο site μπορούμε να αποκτήσουμε προϊόντα από κατηγορίες όπως ηλεκτρικές συσκευές, είδη προσωπικής φροντίδας ή ακόμα και διακόσμησης σπιτιού, για να μπει και ο δικός μας χώρος σε Christmas mood!

Αν ακόμα και μετά από όλα αυτές τις επιλογές δυσκολεύεσαι να καταλήξεις στο τέλειο δώρο για τους δικούς σου ανθρώπους, στο Public.gr βρήκαμε ακόμα μία λύση που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Μιας και δεν μπορούμε να επισκεφτούμε το απαστράπτον Public Συντάγματος για να χαρίσουμε μία δωροκάρτα στα αγαπημένα μας πρόσωπα, έτσι ώστε να επιλέξουν εκείνοι ό,τι θέλουν, το Public έκανε τη δωροκάρτα ψηφιακή. Η e-gift card είναι η δωροκάρτα σε digital μορφή. Απλά επιλέγεις το ποσό και τον παραλήπτη και μετά εκείνος επιλέγει οτιδήποτε επιθυμεί από το public.gr.

Ο στολισμός του Public Συντάγματος μας έβαλε σε φουλ Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς όπως βλέπεις. Απόλαυσε τις όμορφες εικόνες από τη διακόσμηση του καταστήματος, κι αν σκέφτεσαι κι εσύ τις γιορτές, το Public.gr σε περιμένει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις