Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Το αδιαχώρητο στη ΔΕΗ! Ουρές και αναμονή ωρών για τους καταναλωτές [pics, vid]

Το αδιαχώρητο στη ΔΕΗ! Ουρές και αναμονή ωρών για τους καταναλωτές [pics, vid]

Το αδιαχώρητο επικρατεί από νωρίς το πρωί στα γκισέ των κεντρικών γραφείων της ΔΕΗ από τους καταναλωτές οι οποίοι έσπευσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους την τελευταία ημέρα πριν από την άδεια του Αυγούστου με την ουρά να φτάνει μέχρι το δρόμο και το μέσο χρόνο αναμονής να ξεπερνά τις δυο ώρες.

Όπως καταγγέλλουν στο newsit.gr οι αγανακτισμένοι καταναλωτές που “ξεροσταλιάζουν” στις ουρές των ταμείων, από τα τέσσερα γκισέ λειτουργούν μόνο τα δυο ενώ στα γραφεία οι μισοί υπάλληλοι λείπουν με άδεια.

“Έχω δυο ώρες στην ουρά για επιστροφή χρημάτων και είναι αμφίβολο αν θα προλάβω. Στα ταμεία υπάρχει κόσμος που είναι στην ουρά πάνω από τρεις ώρες”, λέει ο κ.Γιώργος που έχει πάρει αύξοντα αριθμό για να εισπράξει την επιστροφή του και δεν γνωρίζει αν θα προλάβει καθώς οι υπηρεσίες κλείνουν για το κοινό στις 2 το μεσημέρι. Ο κ. Γιώργος ήρθε στο κατάστημα της οδού Αριστείδου από το Παγκράτι, όπου το τοπικό κατάστημα της ΔΕΗ είναι υπό ανακαίνιση και δεν έχει ταμεία, ενώ αποδίδει την αυξημένη κίνηση στους καταναλωτές της “τελευταίας στιγμής”.

Ο κ.Αργύρης, συνταξιούχος, δεν είχε την ίδια υπομονή και έφυγε χωρίς να εξυπηρετηθεί καθώς, όπως τονίζει, δεν αξίζει να περιμένει τρεις ώρες μέσα στη ζέστη για να πληρώσει το λογαριασμό του. “Λειτουργούν μόνο δυο ταμεία. Θέλει ώρα εδώ. Υπομονή να έχεις”, λέει στο newsit.gr και σημειώνει πως θα επιστρέψει στην ΔΕΗ μετά τις διακοπές προκειμένου να εξυπηρετηθεί χωρίς ταλαιπωρία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε