Ελλάδα

Το «Αμαλία Φλέμινγκ» επαναλειτουργεί μετά την εκκένωση λόγω της φωτιάς στην Αττική – Το μήνυμα του Άδωνι Γεωργιάδη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κανονικά λειτουργεί πάλι από την Παρασκευή (16.08.2024) το νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» στα Μελίσσια, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη στο Χ (πρώην Twitter), οι ασθενείς του «Αμαλία Φλέμινγκ» επιστρέφουν από την «Παμμακάριστο» με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Το «Αμαλία Φλέμινγκ» έχει επανέλθει σε λειτουργία από τις 08.00 σήμερα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Επιστρέφουν οι ασθενείς από την «Παμμακάριστο» με ΕΚΑΒ. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό και την διοίκηση των δύο νοσοκομείων για την καλή τους δουλειά», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι το νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» στα Μελίσσια εκκενώθηκε στις 12 Αυγούστου, μετά τη μεγάλη φωτιά που έπληξε την Αττική.

Όπως είχε ανακοινώσει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, από το «Αμαλία Φλέμινγκ» μεταφέρθηκαν 23 ασθενείς. Οι 20 στην «Παμμακάριστο» και οι 3 στο «Σισμανόγλειο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ στην Κρήτη: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός στον Τζιτζιφέ Αποκορώνου – Έρευνες για τον αν ανήκει στον 33χρονο αγνοούμενο γιατρό
Όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στο εάν ο σκελετός σχετίζεται με την εξαφάνιση του 33χρονου γιατρού, του οποίου το αυτοκίνητο είχε επίσης εντοπιστεί στον Αποκόρωνα
Θρίλερ στην Κρήτη: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός στον Τζιτζιφέ Αποκορώνου – Έρευνες για τον αν ανήκει στον 33χρονο αγνοούμενο γιατρό
Μαρία Καρυστιανού: Η μάνα που έγινε «σύμβολο» της τραγωδίας των Τεμπών – Από τους αγώνες για δικαιοσύνη στον πολιτικό στίβο
Η γυναίκα που έγινε προσωποποίηση όλων των συγγενών θυμάτων των Τεμπών, που μίλησε και ενήργησε για λογαριασμό όλων, συγκίνησε και... «δίχασε»
Μαρία Καρυστιανού 6