Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Το απόλυτο must του καλοκαιριού: Το κλιματιστικό που φέρνει δροσιά και καθαρό αέρα

Το απόλυτο must του καλοκαιριού: Το κλιματιστικό που φέρνει δροσιά και καθαρό αέρα

Κάθε φορά, σε κάθε συζήτηση με φίλους, ο «τσακωμός» είναι ένας: χειμώνας ή καλοκαίρι; Εντάξει και αν λέμε «καλό χειμώνα» από τον Αύγουστο, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.

Καλοκαίρι ή χειμώνας λοιπόν; Αν είστε από εκείνους τους… πολλούς, που δεν αντέχουν τη ζέστη και όταν τους τίθεται στο ερώτημα η απάντηση είναι «τον χειμώνα, κάτι παραπάνω θα φορέσεις, θα ζεσταθείς, το καλοκαίρι τι θα κάνεις; Θα βγάλεις τη σάρκα σου;» τότε ίσως ήρθε η στιγμή να ξαναδείτε το «δίλημμα».

Ειδικά φέτος που οι ζέστες άρχισαν νωρίς. Φέτος που για ακόμη ένα καλοκαίρι ακούμε για τις αναγκαίες «φούσκες», καιρός να φτιάξετε τη δική σας. Γιατί σε αυτή θα μπορείτε να τα έχετε όλα. Και κυρίως δροσιά και καθαρό αέρα. Άρα ένα καλοκαίρι… ζάχαρη, που δεν θα χρειάζεται να «βγάλετε τη σάρκα σας» για να δροσιστείτε, να πάρετε μια ανάσα και να ευχαριστηθείτε την εποχή.

Αν κάτι άλλο σας ενοχλεί στο καλοκαίρι είναι όταν μπαίνετε σε ένα ζεστό σπίτι, που έχει μείνει όλη μέρα κλειστό και μοιραία είναι αποπνικτικό.

Η «μαγική» λέξη είναι κλιματιστικό βέβαια. Και εδώ μπαίνει άλλο ένα, μεγάλο, δίλημμα. Ποιο κλιματιστικό;

Αν είστε από εκείνους (τους πολλούς) που η φράση «χαμηλή κατανάλωση ενέργειας» είναι «κλειδί» για την επιλογή κλιματιστικού, τότε αυτό που ψάχνετε λέγεται Carrier Crystal III ion.

Είναι το κλιματιστικό της Carrier που έρχεται να σας φτιάξει το καλοκαίρι και να δημιουργήσει την τέλεια… φούσκα δροσιάς για να το απολαύσετε!

Μιλάμε για το κλιματιστικό που χάρη στη λειτουργία X ECO διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία στον χώρο με έως και 60% χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος και έτσι έχετε δροσιά μόνο με την ενέργεια που πραγματικά απαιτείται!

Εκτός όμως από την πολυπόθητη δροσιά, το Carrier Crystal III ion σας προσφέρει και κάτι ακόμα: καθαρό αέρα, χάρη στον ιονιστή του που αναζωογονεί τον αέρα. Απομακρύνει γύρη και σκόνη ενώ εξουδετερώνει τα βακτήρια και καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές όπως αυτή του καπνού από τσιγάρο.

Έτσι, εκτός από δροσιά, έχετε και πιο καθαρό, υγειές εσωτερικό περιβάλλον.

Το Carrier Crystal III ion είναι ένα κλιματιστικό που κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Η λειτουργία Active Clean, για παράδειγμα, που απομακρύνει τη σκόνη, τη μούχλα και τα λίπη, τα οποία ενδέχεται να προκαλέσουν οσμές όταν προσκολληθούν στον εναλλάκτη θερμότητας.

Λειτουργίες με επίκεντρο… εσάς

Το Carrier Crystal III ion έχει φτιαχτεί για να «υπηρετεί» τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Βασικά, λειτουργεί για εσάς, πριν από εσάς. Για να κάνει το σπίτι σας δροσερό το καλοκαίρι και… «φούρνο» τον χειμώνα.

Ας μετρήσουμε τους λόγους που το Carrier Crystal III ion είναι η ιδανική επιλογή.

Με τη λειτουργία «Follow Me», η θερμοκρασία του χώρου ελέγχεται από έναν αισθητήρα που βρίσκεται τοποθετημένος στο τηλεχειριστήριο. Με αυτόν τον τρόπο, η όποια διαφορά θερμοκρασίας ανάμεσα στο σημείο που βρίσκεται το κλιματιστικό και στο σημείο που βρίσκεται το τηλεχειριστήριό της δεν επηρεάζει καθόλου το πόσο δροσερά (ή ζεστά) θα αισθάνεστε τον χώρο.

Με το «Wind Avoid Me», η ροή του κλιματιζόμενου αέρα κατευθύνεται αντίθετα από τους χρήστες του χώρου. Έτσι απολαμβάνετε την επιθυμητή θερμοκρασία, χωρίς να αισθάνεστε άμεσα τα ρεύματα του αέρα.

Φίλτρα… παντού

Δεδομένου πως είναι ένα κλιματιστικό που φροντίζει και για τον αέρα που αναπνέετε, ο παράγοντας «φίλτρα» είναι, ίσως, το Α και το Ω. Και το Carrier Crystal III ion έχει πολλά φίλτρα (ακόμη και με βιταμίνη). Που κάνουν πολύ πολύ σημαντική δουλειά.

Έχουμε και λέμε…

Το προφίλτρο συγκρατεί τα μεγαλύτερα σωματίδια της σκόνης που αιωρούνται στον αέρα, απομακρύνοντάς τα από τη ροή του αέρα πριν μπουν στη μονάδα. Καλύπτει την εισαγωγή του αέρα και βοηθά στο να διατηρείται το κλιματιστικό και η σερπαντίνα καθαρές από ακαθαρσίες και ρύπους, εξασφαλίζοντας καλύτερη ποιότητα αέρα. Το προφίλτρο μπορεί να αφαιρεθεί και να καθαριστεί με διάλυμα νερού χωρίς να χάσει την αποτελεσματικότητά του.

Κι αν έχει φίλτρο δεν είναι αρκετό, το Carrier Crystal III ion διαθέτει και… τριπλή προστασία με το Triple Action.

Γιατί το Carrier Crystal III ion συνδυάζει τις θετικές επιδράσεις τριών διαφορετικών φίλτρων.

Το Negative Ion (Ionizer Filter) απελευθερώνει αρνητικά φορτισμένα ιόντα που ανανεώνουν τον αέρα, προσφέροντας καθαρή και αναζωογονητική ατόμοσφαιρα

Το Cold Catalyst είναι το φίλτρο που έχει αποσμητική δράση και βοηθά στην απομάκρυνση των πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) και των κακοσμιών. Δε χάνει την αποτελεσματικότητά του με το πέρασμα του χρόνου και καθαρίζεται εύκολα με τρεχούμενο νερό.

Last but not least το φίλτρο Vitamin C. Το όνομά του είναι αυτό που φαντάζεστε. Η βιταμίνη C, με την αντιοξειδωτική της δράση, είναι ωφέλιμη για την υγεία του δέρματος, εξαιτίας του σημαντικού ρόλου που έχει στη σύνθεση του κολλαγόνου της επιδερμίδας. Το φίλτρο αυτό απελευθερώνει Βιταμίνη C στον χώρο, ενισχύοντας την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος των ενοίκων κατά τη διάρκεια λειτουργίας του κλιματιστικού.

Έξυπνο κλιματιστικό

Ένα κλιματιστικό σαν το Carrier Crystal III ion δεν θα μπορούσε να μην είναι «έξυπνο». Και φυσικά να δίνει τη δυνατότητα να το χειρίζεστε από μακριά. Με το Wi-Fi Activated για να μπορείτε να ελέγχετε τη συσκευή σας όπου και αν βρίσκεστε, μέσω Internet. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή για κινητά “Carrier Air Conditioner”, που βέβαια είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android. Η εφαρμογή επιτρέπει τον έλεγχο μιας σειράς λειτουργιών, όπως η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής, η επιλογή θερμοκρασίας και ταχύτητας ανεμιστήρα, ο προγραμματισμός λειτουργίας, ο καθορισμός χρονοπρογράμματος έναρξης/παύσης της μονάδας κ.α. Το Wi-Fi stick βρίσκεται εντός της συσκευασίας του κλιματιστικού και δεν απαιτείται κανένας πρόσθετος εξοπλισμός για τη σύνδεση της συσκευής.

Και ας μην ξεχάσουμε την Gold Fin. Είναι η μοναδική αντιδιαβρωτική χρυσή επίστρωση προστασίας πάνω στους εναλλάκτες θερμότητας συντελεί στο να μπορούν να αντέξουν τον αλμυρό αέρα, τη βροχή και τους άλλους διαβρωτικούς παράγοντες. Επίσης, εμποδίζει αποτελεσματικά την αναπαραγωγή των βακτηρίων και βελτιώνει τη θερμική απόδοση.

Για αυτούς και για πολλούς άλλους λόγους, το ιδανικό -για τα θέλω και τις επιθυμίες σας- κλιματιστικό Carrier είναι κάπου εκεί έξω και σας περιμένει να το αποκτήσετε, για να σας χαρίσει τη δροσιά που αξίζετε. 

Κι αν δεν… ξέρετε που, έχουμε την απάντηση: στα καταστήματα Κωτσόβολος και στο www.kotsovolos.gr.
Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις