Ελλάδα

Το «Εύβοια Σταρ» επιστρέφει στο Μαρμάρι λόγω της φωτιάς στη Ραφήνα

Το «Εύβοια Σταρ» θα παραμείνει προσωρινά στο λιμάνι του Μαρμαρίου μέχρι να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για την ασφάλεια προσέγγισης στη Ραφήνα.

Σε έκτακτη επιστροφή στο λιμάνι στο Μαρμάρι υποχρεώθηκε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Εύβοια Σταρ», το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο προς τη Ραφήνα, εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Ναυτιλίας στο πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μαρμάρι προς Ραφήνα επέβαιναν 125 επιβάτες, 30 Ι.Χ. οχήματα, 5 δίκυκλα, 2 φορτηγά και 17 μέλη πληρώματος. Η επιστροφή του πλοίου έγινε για λόγους ασφαλείας, καθώς η φωτιά επηρέαζε την ευρύτερη περιοχή προσέγγισης του λιμένα Ραφήνας.

Η απόφαση λήφθηκε σε συντονισμό με τις λιμενικές και πυροσβεστικές Αρχές, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των επιβατών και του πληρώματος, καθώς και η αποφυγή συμφόρησης σε περιοχές που πλήττονται από την πύρινη λαίλαπα.

Οι αρμόδιες Αρχές παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της φωτιάς και βρίσκονται σε επιφυλακή για ενδεχόμενη επαναδρομολόγηση του πλοίου, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Το “Εύβοια Σταρ” θα παραμείνει προσωρινά στο λιμάνι του Μαρμαρίου μέχρι να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για την ασφάλεια προσέγγισης στη Ραφήνα.

Οι επιβάτες ενημερώθηκαν για την αλλαγή και τους παρέχεται κάθε δυνατή υποστήριξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στην Ιεράπετρα: Ολονύχτια μάχη με διάσπαρτες εστίες – Νέα αναζωπύρωση σε χαράδρα σε Άγιο Ιωάννη και Φέρμα
Πριν τις 12 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης υπήρξε νέα αναζωπύρωση σε χαράδρα - Κάηκαν πάνω από 12.000 στρέμματα - Οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν όλη τη νύχτα σε ετοιμότητα
Φωτιά στην Ιεράπετρα