Ελλάδα

Το γατάκι του Μεγάρου Μαξίμου

Ζει στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά δεν την απασχολούν καθόλου τα νέα μέτρα και οι εργασιακή εφεδρεία. Εκείνη ασχολείται ανενόχλητη μόνο με το παιχνιδάκι της.

Η γατούλα ζεί στο πίσω μέρος του Μεγάρου Μαξίμου και την ταϊζουν οι εργαζόμενοι στο κυλικείο. Πλέον θεωρείται “υιοθετημένη” αφού αποτελεί αναπόσταστο κομμάτι του Μεγάρου.

Έχει γίνει το κατοικίδιό τους και μάλιστα έχει και το δικό της παιχνίδι στο χώρο, της έχουν φτιάξει ένα καπάκι από νερό κρεμασμένο σε ένα δέντρο. Παρόλο που όμως βρίσκεται κάθε μέρα εκεί φαίνεται πως δεν την απασχολούν οι οικονομικές εξελίξεις αφού εκείνη συνεχίζει το… παιχνιδάκι της!

Την ημέρα της επίσκεψης του Εμίρη του Κατάρ, από όπου είναι και οι φωτογραφίες, η γατούλα δεν ενοχλήθηκε καθόλου από τους “υψηλούς” προσκεκλημένους αλλά αντίθετα αδιαφόρησε και συνέχισε το παιχνίδι της με το καπάκι!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γκύζη: Το δράμα πίσω από την οικογενειακή τραγωδία – Το σημείωμα και το τραγικό φινάλε με τη βουτιά θανάτου
Αργά το απόγευμα της Κυριακής (28/12/25) ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την μεταφορά της σορού του ηλικιωμένου που κατέληξε σε διπλανό κτίσμα μετά τη «βουτιά» θανάτου
Από την επιχείρηση για τη μεταφορά της σορού του ηλικιωμένου
Γκύζη: «Δεν άντεχα άλλο» έγραψε σε σημείωμα πριν πέσει στο κενό ο 74χρονος που μαχαίρωσε την γυναίκα του – Πληροφορίες ότι εκείνη πάσχει από άνοια
Η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με τραύματα στο λαιμό - Συγγενικό πρόσωπο μιλάει για «κουραστική κατάσταση» αναφερόμενη στην υγεία της 67χρονης
Το σημείο που κατέληξε ο αυτόχειρας, στη διπλανή ταράτσα
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
15