Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στο πλευρό των οικογενειών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στο πλευρό των οικογενειών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Στο πλευρό των πληγέντων από την φωτιά θα σταθεί το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Προσφέρει δωρεάν συμμετοχές για τη θερινή κατασκήνωση στα παιδιά που βίωσαν τον τρόμο των πυρκαγιών.

Η θερινή κατασκήνωση «Καλοκαίρι στην πόλη», που πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» για παιδιά από 5 έως 12 ετών προσφέρεται μετά τις φωτιές από το ίδρυμα, στο πλαίσιο του καταστατικού του σκοπού «να βρίσκεται στο πλευρό των οικογενειών και των παιδιών, ειδικά όταν το έχουν περισσότερο ανάγκη, όσο και στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας σε κρίσιμες στιγμές».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, σε αυτές τις δύσκολες ώρες, που η Ελλάδα δοκιμάζεται από μεγάλες πυρκαγιές σε διάφορα μέτωπα, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνσιμού προσφέρει δωρεάν συμμετοχές για τη θερινή κατασκήνωση «Καλοκαίρι στην πόλη», που πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» για παιδιά από 5 έως 12 ετών.

Επίσης, προσφέρονται δωρεάν θέσεις στα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται στον «Ελληνικό Κόσμο» καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τα Σαββατοκύριακα από τον Οκτώβριο 2022 έως τον Μάιο 2023.

Οι γονείς των παιδιών από τις πληττόμενες περιοχές που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επικοινωνούν: Τμήμα Κρατήσεων και Εισιτηρίων «Ελληνικού Κόσμου», T. 212 254 0000 & K. 698 254 0300, e-mail: tameio@hellenic-cosmos.gr.  

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις